Lovsjön TTT – veckans pepp!

Vet ni, på torsdag är det dags för Lovsjön TTT – en deltävling i JKPG Cup och efter att vi kört ihop vårt lag igår är jag riktigt pepp.

Man joinar med lag om 3-6 personer och tid tas på de första tre i mål. Har man inte något lag verkar det som att man kan ordna det på plats.

Vi är tre tjejer. Sofia, Jenny och jag – och jag tycker vi funkade klockrent ihop på träning, starka, jämna och stabila. Blev lite extra inspirerad när jag kikade på Rapha-filmen som postades i facebookgruppen Tjejklungan Jönköping i gårkväll. Åh – är det inte torsdag snart?

Rapha Women Ride the Tour of California from RAPHA on Vimeo.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också