Vista happiness

Det har blivit en hel del pass på Vista-banan som ligger i Kaxholmen några kilometer utanför Huskvarna den senaste månaden. Sveriges äldsta MTB-tävling körs där varje höst som avslutning på MTB-säsongen och på lördag är det dags.

Banan är verkligen rolig. Det går upp och ner och i kringelikrokar och över kullar och gupp där den modiga/skillade kan både hoppa och showa loss. I år har den fått ett par nya kringelikrokar som kommer att bli grymma när de satt sig lite och blivit incyklade.

Jobbigast är backen inför varvning och målgång somger ett mjölksyrapåslag som inte är av denna värld och jag måste erkänna att jag fasar nervöst inför att ta mig uppför den fem gånger på lördag. Men det blir nog kul, Vista är en injektion cykellycka.

IMG_0728.JPG

IMG_0730.JPG

IMG_0729.JPG

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också