Festligt femhundra

Festive 500

Vet ni, en trevlig grej med mellandagarna är Rapha Festive 500 – hypade klädmärket Rapha går i vanlig ordning i hop med Strava och uppmanar till 500 kilometers mellandagscyklande. Vi är ett gäng som pratade lite om det över ett distanspass häromveckan och verkar landa i att göra ett försök att hoja femtio mellandagsmil, för vad bättre kan man hitta på med sina lediga dagar än att cykla massor utomhus? Och skulle tiden inte räcka till femtio mil så har cykelbenen i alla fall fått några fina distanspass. Pow!

Du hittar mer info om Festive 500 här.

20140113-225204.jpgJag älskar vintercykling och håller tummen för att snön kommer snart, skulle gärna vilja göra distans på det här viset! Bilden är tagen i Kolmårdsskog förrförra vintern. 

 

0
    1. Får erkänna att vi redan igår insåg att 500 kilometer är kört. Det blir mycket distans dock – men det är ovärt att motionera ihop för många mil om det sliter på kroppen på fel vis när målet är att bygga starka ben inför vårens och sommarens MTB-äventyr. Hoppas du får många härliga kilometer också, vare sig det blir femhundra eller femtio!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också