TGIF: overgram, Bråneryd Bike Park & fredagsmys

Fredagskänslan
TGIF! Äntligen. Äntligen. Äntligen!

Fredagsfys?
Nej. Jag har något i systemet och måste vila. Tar jag i blir jag sjuk – här är det sömn, mat, vätska, frisk luft och kärlek som gäller. Fredagsfyset tar vi en annan gång.

Fredagsmys?
Oh yes. Vi har tårta kvar sedan J fyllde år. Vi har en halv påse chips i skafferiet. Vårt soffhörn är det mysigaste av alla soffhörn i hela världen.

Friday overgram
Vi har tulpaner hemma. Röda i vaser och rosa med lök i kruka. Jag vill instagramma dem om och om och om igen. Älskade vår, älskade tulpaner. Du följer väl mitt instagramkonto? @elnajosefin heter jag där.

Fredagsbubbel
Vi har varit borta i Bråneryd, Fia & jag. Kollat in pumptracken och lyssnat på vårfågelkvitter. Byggt lite på en kurva och samlat ihop ett gäng sten till en stenkista. Planerat var röjsågarna ska få gå loss för att göra Bråneryd Bike Park ännu bättre. Åh, snart är där vitsippor och vi flyger över guppen med fjärilar i magen.Fia korrigerar bermProcessed with VSCOcam with f2 preset

Helgplaner
Om jag känner mig piggare i morgon blir det stighärj som lördagsgodis och så ska racern ut på söndag. Det blir femton grader och fyra timmars rull. Längt.

Saltmoppe och vintercykel i all ära, det är underbart – men fjärilarna nu när det långsamt börjar närma sig kortbyxor och sommar. Åh.

0
2 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like