Tävling: Startplats i Långa Lugnets damklass

Hej vänner! Vet ni vad – jag får tävla ut två fristarter i Långa Lugnets tävlingsklass för damer, som i år har separat start för damerna. Så himla bra – ni vet ju att jag sedan länge önskat mig just det. Lite orättvist mot mina manliga läsare såklart – men jag tänker att vi nog allihop vill hjälpas åt att få fler damer till start!

Långa Lugnet Långloppscupen

För att tävla om fristart i Långa Lugnet, som är en deltävling i Mitsubishi MTB Challenge (Långloppscupen) behöver du svara på frågan nedan och motivera kort varför just du ska vinna startplatsen. Skriv ditt svar i kommentarsfältet. Kika gärna in på loppets hemsida ifall du behöver en ledtråd.

 

Långa Lugnet är en av flera tävlingar under en massiv äventyrshelg i Falun. Vad heter äventyrsfestivalen, där bland annat Långa Lugnet ingår, som pågår fredag 29-söndag 31 maj?


Två vinnare får varsin fristart i någon av damernas tävlingsklasser, som i år har egen, separat start. Sista datum att tävla onsdag den 13 maj. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren meddelas i bloggen samt via e-post.

0
 1. Scandinavian Outdoor Games!
  Och jag kommer vara där och vill ju så klart köra Långa Lugnet medan sambon rekar Enduro-banan! Det verkar vara en riktigt rolig bana och att damerna får egen start hoppas jag smittar av sig på alla långloppen senast till nästa år!

  Och Elna, vi har platser i både stugan och bilen om du (och fler) vill följa med upp!

 2. Svaret är: Scandinavian Outdoor Games!

  Och jag vill självklart vara en del av utvecklingen av svensk mountainbike genom att vara med när och där det händer… i Falun, på Lugnet, den 30 maj klockan 9.30! Skogstokiga cykeltjejer möter Långa Lugnets backar. Jag säger bara Everytime She Smiles!

 3. Scandinavian Outdoor Games!

  Jag älskar att tävla och ytterligare ett lopp kan ju inte bli bättre 🙂 Så otroligt tacksam för att första daten blev röda banan på Isaberg! Underbart när livet ibland får ta en riktigt kullerbytta #vänner #lycka #älskamtb

 4. Scandinavian Outdoor GAMES!
  Vad vore livet utan ett långlopp nu och då. Att få starta tilllsammans med andra liknande galningar och ge sin kropp lite mjölksyra. Att få komma imål och känna livet fullt ut. Har aldrig åkt just “Långa Lugnet”, så det är ju på tiden att få sätta tänderna i en och annan mördarbacke.

 5. Scandinavian Outdoor Games!

  Hurra för en tjejgrupp!
  Härligt att fler börjar inse att MTB inte bara är en sport för killar.
  Såklart vill jag vara en av deltagarna i tjejgruppen:)
  Bra där Dalarna!

 6. SCANDINAVIAN OUTDOOR GAMES är svaret. Jag bor i Kiruna och längtar extremt mycket efter att få barmark, stig, sten och lera under hjulen! Det vore underbart att få kick-starta säsongen med ett långlopp jag aldrig cyklat tidigare!

 7. Scandinavian Outdoor Games!

  Inser att jag troligen missade chansen till att äntligen få tävla under och med de rätta förutsättningarna, dvs med egen startgrupp för tjejerna. Långa Lugnet verkar otroligt trevligt. Dalarna, kan det bli bättre?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också