Regn, EM-bana & distansen som blev chill

Efter en jäkla massa velandes fram och tillbaka (inte gällande vädret, jag cyklar ju som bekant gärna i skitväder) hamnade jag i Huskvarna idag och mina ben försökte förtvivlat hålla samma fart som Fias uppför berget. Men det gick inte. Det fanns ingen energi alls att ta av idag, och det hela slutade med att vi chill-rullade lite grymma stigar på berget och snackade med folk som byggde EM-bana. Vilket jobb de gör alltså, mina klubbkompisar från IKHP tillsammans med Hallby MTB, JCK & La Lepre Stanca – EM kommer bli så grymt. Du har väl bokat in en Huskvarnatrip 5-8 maj 2016? Om inte – bara göööööör’t! Fia på Utsikten. Jönköping & Huskvarna inbäddade i grådaskig december som längtar efter snö.
Ett gäng goa banbyggare, inklusive förbundskapten med skylt till backen som fått namnet Fia-fallet. Det blir hopp vill jag lova – ser så mycket fram att se europaeliten köra nedför här i vår.

Brant! Anders stod förresten för dagens bästa påminnelse till trötta ben. Den där om att det är okej att vara trött & långsam just nu för man vill ju inte bli en julstjärna. En julstjärna är formtoppad i slutet av december – fullständigt värdelöst! 
En bit bort hittade vi Sam som tillsammans med Höglunds fixade en kurva i ravinen.  
Stormen hade fixat lite extra allt på IKHP-banorna. Vet ni förresten, jag har plockat upp en Scott Spark ur kartong nu – den ska vi ägna lite tid åt i veckan, den verkar awesome!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också