Morgonträning framför kakelugnen

Godmorgon! Vi har minus tio grader och luftvärmepumpen har stannat. Den kommer nog att kicka igång snart igen så jag bryr mig inte om att tända i pannan, det är så meckigt. Däremot tände jag i kakelugnen i morse och äntligen tog jag mig i kragen och körde igenom kroppen innan frukost. Enkel och lugn träning, stabilitet och rörlighet, något jag verkligen behöver. Det var faktiskt mysigt, jag greppade en gardinstång för rörligheten och rullade ut min rosa träningsmatta (rosa = reafynd) och fick en genomkörare iförd raggsockar och träningstajts. 

 Just nu kämpar jag med att få till träningen. Det ser ju förstås ut som att jag tränar massor, men jag gör inte det och jag mår verkligen inte bra av att inte få till det och mer morgonträning verkar vara den enda lösningen fastän jag ogillar morgnar skarpt – fast med dagens mysfaktor känns det ändå ok!  

    

 

0
  1. Ha ingen stress över utebliven träning, så blir det ibland bara. Du är ju en tränande person i botten, vila på det! Och det där med morgonträning ser ju urmysigt ut.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också