Åt helvete med peppen

Vättern

Hmmmm. Trodde du att du skulle kika in här och få en rejäl dos träningspepp, blåa vatten, utsikter, fina cykelbilder och goa selfies idag? Det var ju förstås min plan men så fan heller att det blir pepp, ni får en bild på Vättern i grått med sned horisont för idag är det inte en sådan dag idag och vet ni vad?

Jag tänker inte låtsas att det är pepp och inspo om det inte är det för jag tror att vi måste våga vara mer opeppiga och på riktigt online – det måste inte vara så förbaskat tillrättalagt perfekt hela tiden.

Jag ser ofta något positivt i det mesta utan att behöva anstränga mig men en idag är en dag när det känns så himla ur gängorna och jag är superless och antipepp. Kan ha med att göra att jag inte kunnat träna ordentligt på en och en halv vecka. Kort tid kan tyckas men det räcker för att jag ska bli en ledsen, deppig, nedstämd och sorgsen typ  som är helt ur gängorna – träning är min medicin mot allt och utan den blir det skit och ångest och allmänt bajsigt. 

Så – klockan tickar mot halv tre och jag har forftarande pyjamas på mig och jag har gråtit ett par gånger för det är så det är att vara känslomänniska, en gråter när det behövs och inte så lite heller. Visserligen sover jag i kompressionstights så det är lite sportigt men ändå, pyjamas är pyjamas och jag är lika sunkig som jag är hängig och verkar inte ens förmögen att ta mig ut på promenad. Det ömmar och har sig där det inte längre sitter en tand (läk då, snälla kroppen, läk ihop det där snabbt!), det kryper i benen, ryggen är tjurig, huvudet trött, jag är hungrig och sur. Suck, stånk och stön. Fast, seriöst – det kommer ju att gå över, men just idag: åt helvete med peppen!

Förresten, är det någon jävelskap med månaden mars? Tycker mig se att det inte bara är jag som är lite lätt trött på allt och ingenting. Vad händer? Har vi vintertränat sönder oss (nej just det ja, jag har fan knappt kört ett vettigt distanspass på tre veckor) eller är det bara allmänt stökigt och tröttsamt att byta årstid när man är vinterblek och plötsligt får vårsol på sig?

0
 1. Nä, det är vare sig peppigt eller glammigt varje dag. Livet är lite upp och ner och jag tycker att det är bra att du visar den sidan också.
  Kram till dig!

 2. Kan inte bjuda på någon pepp utifrån Öa idag hellre. Hasar omkring i plyschoverallen med avgrundsdjup hosta och funderar över om jag någonsin kommer kunna träna igen. Men innerst inne vet jag. Dagarna är räknade tills både du och jag är på banan igen 😉

  1. Det är bra med ö-luft om en ska hasa omkring och vara opepp har jag hört 🙂
   Det hör ju till livet att gå på en och annan rejäl nit och det fina är ju att det alltid ordnar sig. Magiskt egentligen, även om det känns skit just nu. Kryakram!!!

  1. Skav i finskor, den var bra! Jag brukar inte vårdeppa så mycket men i år var det tydligen dags. KRAM!!!

 3. Nä det är det här som är livet och jag tror som du att det är nyttigt och bra och visa upp det i bland. Jag har tur som inte känner av vårdeppen, det är jag glad för. Du, en stor kram och hoppas det blir lite bättre snart! (Fast en dag i pyjamas gör liksom inget )

  1. Nej, det gör verkligen inget, egentligen är pyjamasdagar rätt mysiga och lite vila bygger alltid upp mer än man tror! Jag brukar inte känna vårdepp utan mer vårpepp och nu känner jag att just den där peppen är på g tillbaka. KRAM!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också