Electric

Trainer i Cykelkurbits

Out of control,
When I turn my power on,
I will go electric.
Electric.
Electric.

Det finns låtar som trycker på rätt knappar och plockar fram taggade känslor. Som liksom får kroppen och psyket att tagga till, ladda på och göra sig klar för att ta i riktigt ordentligt. Electric med Leila K trycker på den knappen åt mig. Jag har älskat den i smyg sedan jag var femton och den släpptes (hey, officiellt lyssnade jag bara på hårdrock då) och gillar att höra den innan jag ska göra något jobbigt eller utmanande i träningsväg, den liksom plockar fram min bästa pepp.

Ett par andra låtar som får mig att tagga till är Rammsteins gamla dänga Du Hast och så en av vinterns lite modernare favoriter som gått varm på trainern; Off the Hook – den är helt awesome på hög volym i garaget!

Det trodde ni inte, att jag skulle dra fram en gammal nittiotalsdänga med tidsenligt mystisk dansvideo för att komplettera spellistan som Bloggar om Hälsa-gänget gör den här veckan? Emma har plockat fram Avicci, Guetta och Pendulum och Erika väljer AronChupa, Galantis och Regina Spector (åh, en favvoartist jag glömt bort lite – tack för påminnelsen). Electric folks, let’s get electric!

 

1
  1. Alltid Electric i min spellista! Sen har jag alltid Robbie Williams Let me entertain you också, den är det det fredagskänsla på.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också