En sjöbod på norra Öland

En sjöbod på norra Öland

Norra Öland är som Js andra hem och sedan han visade mig ön första gången för några år sedan har jag blivit så otroligt fäst vid den. Där är så vackert och jag tänkte visa er den här fina sjöboden som står nere vid västra sidan, jag tycker den är så fin. Karg och enslig på något vis men så himla vacker, jag gillar att stanna till vid den ett slag på mina öländska träningsrundor. Svärisarna har förstås berättat både vad den kallas och vem som äger den men det har jag helt glömt bort, kanske ska fråga igen och flirta in mig lite hos ägaren för jag är ju tokigt nyfiken på hur den ser ut inuti.Sjöbod på norra Ölandsjobod_oland-7 sjobod_oland-6 sjobod_oland-5 sjobod_oland-4

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också