Enervit Raspberry

Inför Kolmårdsbiken var jag förbi vännerna på Sportson i Jönköping och köpte på mig lite gel* och sportdryck för lite extra pangpang i benen under tävlingen.


Jag hade ju verkligen pangpangben, och jag fick mycket skjuts av Enervits nya med hallonsmak när benen började kännas krokiga på sista loopen. Den var god, jag upplevde den inte lika sötsliskig som de med smak av citrus & cola. En ny Enervit-favorit! 

*gel är som en sockersirap, ofta med koffein, förpackat i portionspåse. Man drar av toppen av förpackningen och klämmer i sig innehållet och sköljer ned med lite vätska för att fixa bränsle åt kroppen när den jobbar. Finns även liquid, tunnare sockervätska som tas upp snabbt av kroppen. Jag äter en gel var fyrtionde minut på långlopp. 

0
2 comments
  1. Är den god alltså? Kanske ska ge sig på gels igen då? Har kört GU Chomps ett par år nu istället för gels, tycker det är mindre kladdigt och mindre sötsliskigt men som sagt, är den god så…

    1. God för att vara gel alltså. 😉 Kanske borde tillägga att jag gick loss på den första hallon-gelen efter halva loppet, då hade jag redan knäckt en cola och en citrus och då kändes hallon asgod. Gill GU Chomps starkt, brukar kombinera med sådana också, och ibland med Powerbars vingummigelgodisar, de är också najs!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like