Träningsglädje sommartid

Träningsglädje på stranden

Träningsglädje om sommaren, det är så enkelt att hitta den på något vis. När det är lite varmare, när det är lite ljusare, när man är lite piggare – och det behöver ju inte vara så himla krångligt, tvärtom, nu är det den enklaste tiden på året att hitta sätt att ta i så endorfiner och mjölksyra sprutar.

Träningsglädje sommartid på Öland

Jag tränar där jag är, med det jag hittar och just nu har jag hittat glädjen i att styrketräna igen. Gärna med stenar, stockar och sådant som finns på strand och i skog till hjälp. Jag tappade bort det lustfyllda i styrketräningen när mitt gym stängde i våras men nu har jag hittat den igen. Peppen och glädjen. Dessutom känns det att jag behöver styrka och stabilitet och jag är glad att det känns kul och lustfyllt igen för då är det ju enklare att sköta underhållet av kroppen min som ska hålla för mycket cykling.

På tal om träningsglädje förresten, Sara som driver bloggen med just det namnet har skrivit om världens vackraste gym och länkat ett gäng tips på övningar, förstås utomhus.

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like