SEMESTER!!!

Hej vänner! Vet ni vad? Ja, det vet ni ju för ni har läst rubriken men iallafall: JAG HAR SEMESTER!!!

Jag har haft semester i en sisådär sju timmar. Hittills har jag ägnat min semester åt att cykla backintervaller i Strutsabacken med Flanders och Bergsprängarbergs innan jag kikade förbi svärisarna för att hämta J som inte har semester förrän i morgon. Den där bilen jag backade in i vår andra bil är på service så vi är miljövänliga och samåker. Sedan åkte vi till Gränna och hämtade paket (det SUGER att vi alltid får postpaket till Gränna, det blir två mil tur och retur för att hämta paket), och så passade vi på att handla. Sedan har jag städat lite, klippt vår gräsmatta och vägen ned till ån, plockat blommor, vattnat land och tomatplantor, fipplat med lite allt möjligt och stretchat och masserat trötta muskler och tejpat om min typ kroniskt trasiga fot. Puh, tänker ni nu – och det tänker jag med.

Så. Nu hänger vi in den svarta outfiten i garderoben, drar på oss lite färg och pustar ut, håll i er:

Resten av semesterna ska jag ta det rätt lugnt. Chilla. Koppla av. Koppla ned. Och cykla som ett skållat troll för att det är kul och kul ska man ha på semestern.

Fast, jag har inte lust att ta semester från bloggen, men jag tar semester från min dagliga bloggrutin och jag ska ha mindre skärmtid. Fram tills den åttonde augusti blir det inlägg lite då och då. Tror jag. Huvudet kommer ju att explodera av instängd text om jag inte får skriva av mig, men jag ska försöka att hålla mig härifrån litegrann i alla fall. Gör det du också, stäng skärmen och sov lite extra eller dra ut och cykla för nu kör vi all in på sommaren tycker jag.

0
  1. Haha, jag är helt tvärtom. Längtar till semestern för att få mera bloggtid! (drygt stressigt på jobbet på sista tiden) Avis på dig, vill också vara ledig. Ha en underbart skön semester och rapportera turerna då och då!

    1. Du vet den där typen av cyklist som gnäller lite om trött och säger att hen ska köra lugnt och sedan köttar järnet? Det skulle lika gärna kunna bli så med bloggen över ledigheten, vi får se 😀

      När får du semester? Stressigt är ju inte bra…och jag gillar när du har mycket bloggtid, det blir så mycket bra att läsa då!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också