Elna Dahlstrand
IKHP i Värnamo
Cykelblogg

IKHP-träning på SM-banan

Ett stort gäng klubbisar från IKHP drog till Värnamo igår och nötte SM-bana. Det började torrt och slutade med regn och det var rackarns trevligt att köra runt den roliga tävlingsbanan när skogen var full av grymma klubbkompisar. Att jag var iväg en sväng till SM-banan kan ha med att göra att jag halkade lite på tangenterna häromkvällen och anmälde mig fastän jag bestämt mig för att inte köra. Ehm. Fast äsch, banan är så himla kul – och shit the same om formen inte är där, cykla kul bana med folk som hejar på, jatack – det kan jag väl göra. Jag gillar den även om jag inte haft energi att nöta A-spår och går för B på flera ställen. Jag har ändå för ont i fotfan för att hoppa så det får vara och nu blir det lite intervaller och mycket rehabtejp under en vecka. Det blir kul!

IKHP_Varnamo-mobil-5

Vita strumpor = det blir alltid regn!!!

 
IKHP_Varnamo-mobil-4
Såhär känns formen just nu. Flåsdålig men pepp.

 

IKHP_Varnamo-5
När det regnade som mest var baklucka bra grejer!

 
IKHP_Varnamo-3
Min fina mamma var glad!

 

IKHP_Varnamo-2
Grymma klubbisar!
IKHP_Varnamo-mobil-2
Ett pärlband av IKHP-ungdomar på väg ut på banan!

IKHP_Varnamo
Vi fick en pratstund med Keith som är en av alla eldsjälar bakom SM-banan. I år igen. Well done! Visst är förresten Jenny fin i IKHP-tröjan? Ni har tidigare sett henne i Almby IK-kläder men nu när hon flyttat till våra krokar blev det blå-gult-guld!

IKHP_Varnamo-mobil-3
SM-banan!

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Sara Borg
    7 juli, 2016 at 14:51

    Det är så coolt att din mamma också cyklar mtb 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.