Just nu

Just nu är vi på Öland, hos mina fantastiska svärisar som ser till att deras barn och respektive har varsitt krypin på sommarstället på norra delen av ön. Min syster är hus- & kattvakt åt oss, vi lämnar aldrig huset & djuren ensamma när vi åker. 

Det är cykel, bad och sol och mat och äventyr som gäller. Sakta vänder mitt humör från slutkörd till semesterchill, håret bleks i solen och axlarna blir brunbrända av densamma. 

Just nu fotar jag rätt mycket men har ingen lust att öppna datorn för efterbehandling och blogg. Det tar vi sedan. Jag filmar mycket och testar hur min nya GoPro funkar. Blir spännande att lära sig klippa. När jag känner för det, inte just nu. 

Just nu har vi semester och vi har fortfarande halva ledigheten kvar det är så himla skönt. 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också