En härlig vecka kvar

Falu Rödfärg

Idag går vi in på sista semesterveckan av fyra och det känns så härligt att ha en hel vecka kvar. Jag har tusen saker att skriva och visa och har gjort en hel lista på inlägg som kommer att komma framöver – men det som tar fokus den här veckan är förstås vårt kära Kvarnskogen. Tänk, snart är det ett helt år sedan vi satte nyckeln i dörren till vårt alldeles egna hem för första gången och det har varit början på en spännande resa. Just nu är det garaget som får kärlek, och mycket Falu Rödfärg blir det.

När vi köpte stället fanns det ingen läkt på garagefasaden, och inga foder kring fönster och dörrar. J har byggt ett fint skydd till den fula luftvärmepumpen och så småningom ska vi måla dörrarna svarta, det stora och ganska nya garaget får samma färgsättning som vår snickarbodslänga från 1700-talet och fodrena är likadana som på bod och boningshus. Fönstrena har fått fuskspröjs och nästa år ska jag plantera blommande klätterväxter på södersidan.
kvarnskogens_garage-7 kvarnskogens_garage-5 kvarnskogens_garage-4 kvarnskogens_garage-3 kvarnskogens_garage

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också