Strongher

Strongher

Jag fick nys om Strongher via Jessica som är svensk ambassadör och tyckte att det var en grym grej.

“We love cycling. We love the natural high it brings us. It makes us feel good. It makes us feel confident. It makes us feel #Strongher. We want every woman to share and enjoy these feelings with us. Whether you’re an absolute beginner or a pro, we dream of giving you a stage to show yourself. Let’s create that stage together!”

Strongher är ett initiativ grundat av professionella cyklister, Marianne Vos tillexempel, för att stötta kvinnors cykling med målet att vara som en paraplyorganisation för många olika initiativ inom cykelvärlden. En organisation som kan göra sig hörd och göra skillnad, och det behövs verkligen, det är lång väg kvar till jämställdhet inom cyklingen.

För att visa min support klickade jag hem två armband från Strongershoppen och för några dagar sedan kom de med posten. Jag behöll det rosa och gav det blå till min mamma.

Strongher Strongher

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också