En lycklig Vlogg & stilregler

Jag la upp ett klipp på mitt Youtubekonto idag, en glad liten hälsning från första rundan på hoj i förrgår efter allt krångel med revbensfrakturen.

Ni som följer mig på instagram har sett klippet där också, och ni har fått chansen att gissa vilka stilregler jag bryter mot, appropå att Sara skrev om stilregler på sin blogg idag och jag fick vara med på ett hörn och berätta vilken regel jag aldrig skulle bryta och vilken jag skiter fullständigt i. Hur är ni, är ni noga med att följa stilreglerna?

Min favorit är förresten Velominati nr 9:

velominati_rules_9

1
  1. märkte att blogga om stilregler är som att blogga om vilken mat man väljer att äta (och säkert hur man uppfostrar sitt barn, om man – alltså jag – hade nåt). det ger upphov till debatt! 😀

    1. Ja jisses, det kan bli sånt himla liv om det där. Dock är det oftast så att de som för mest liv är de som man cyklar ifrån när det väl gäller, eller de som aldrig dyker upp på tävling/träning eftersom de har en aldrig sinande källa av knepiga ursäkter i stil med “jag har vilodag/jag kände mig lite krasslig/jag fick punka och hade ingen extraslang/barnen som jag tvingar att cykla fastän de inte vill blev sjuka” 😀

  2. Som jag skrev hos Sara är jag kluven, på landsväg är jag noga, på mtb:n blir det liksom som det blir i bland haha, fast jag försöker att alltid se till att kläderna passar i hop färgmässigt..och att hålla mina glasögonbågar utanpå hjälmremmar, men alla glasögon funkar liksom inte och det skär lite i hjärtat.
    Jag tänker lite kring stilregler att de får tas med en nypa salt och man gör ju självklart som man vill. Dock tycker jag att det är vackert med stil på cykel, kan dregla länge över snygga märken och kläder och när det liksom är toppnotch i matchning en njutning!

  3. Ha ha, jag är nog inte tillräcklig cykelnörd för att ens orka tänka på cykelregler vad gäller kläderna etc. Det viktigaste för mig (som bara kör Mtb) är bekväma kläder och bra skydd! Sen får stulpoliser säga vad de vill! Så länge jag har kul och mår bra cyklar jag i vad jag vill 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också