Ska vi vardagshänga mer, ni och jag?

Krossad iphone - vardag!

Jag var på möte med min drömuppdragsgivare för ett tag sedan och landade vår andra omgång samarbete. Är väl så tokigt glad att jag inte riktigt vet var jag ska göra av mig själv för det, det är lite living the dream liksom. Men – det ska jag inte skriva om, för jag är sjukskriven från allt som har med jobb och ordning och ansvar och rutin och tjäna pengar att göra tills torsdag nästa vecka. Det jag skulle skriva om var att vi på vårt möte pratade lite om att det vore kul att se mer av min vardag.

Att visa vardag är lite läskigt tycker jag, men jag vet att jag tycker att det är väldigt roligt att se vardag på mina favoritbloggar, så jag funderar ändå på att väva in lite sådant.

Vardagsinlägg tar för mig mer energi och är lite svårare. (bloggmässigt, allt cykelrelaterat ska ju cyklas innan jag kan blogga om det och det tar ofta flera timmar). Men vardag och vanlig tid finns det ju mycket av. Jag är en sådan som jobbar hemma tills 9.30-fikat, springer runt en sjö på lunchen, är lite stressad över att jag inte gått på gymmet så ofta eftersom jag inte gillar mitt nya gym lika mycket som mitt gamla. Jag hetsäter chips, living-on-the-edge-målar naglarna strax innan jag måste rusa iväg för att hinna, går i skogen, petar i rabatter, kladdar ner hela köket när jag lagar mat, äter äggmacka till frukost, hetsäter knäckebröd med bregott, promenerar, kör vilse med bilen även om jag har GPS, fyller huset med blommor, pysslar med pelargoner, gråter materiella tårar när den nya telefonen glider ur fickan och tjongar i backen med glaset nedåt när jag skyndar över gårdsplanen hemma. Jag hänger för mycket på instagram, har tusen idéer som jag skulle behöva en doer-partner för att förverkliga och jag är alltid kommer fem minuter försent till typ allt. Och så dricker jag galet mycket smoothie. Nästan alltid med hallon.

Vad säger ni, ska vi vardagshänga mer här? Jag är pepp om ni är det och isåfall, är det något som inte rör cykel som ni är extra nyfikna på?

7
 1. o du. en önskan. Mannen och jag är glada motionärer som har fastnat för MTB på skoj, nu ska köra cykelvasan -17. Vad behöver man tänka på? hur går det till? allt från kläd, skor, mat, träningstips till praktisk information tycker jag är jättesvårt att hitta. Har du erfarenhet så dela gärna med dig. <3

  1. Åh, jag har ju kört massor av Cykelvasor. Klicka på fliken bloggens bästa så hittar du några inlägg, kanske är dags att göra några fler. <3

 2. Jag är på! Vardag är roligt och faktiskt intressant. Jag önskar jag vågade lite mer vardag i min blogg. Fast min vardag är kanske extremt vardaglig så det blir trist,

  Kommer i håg dina inlägg ( våras va?) om vardagen och det var jättekul att få hänga med på det också.

  1. Då kör vi tycker jag, vi kan väl peppa varandra? Jag tror inte din vardag är trist, du är ju inte trist på något vis!
   Hade glömt att jag försökte vara vardagselna på bloggen i våras, tack bästa för att du har bättre minne än jag, bara att plocka upp tråden igen, skam den som ger sig!

 3. Hej hej! Här har du en läsare som hamnat på din blogg o egentligen inte är särskilt intresserad av cykling. Konstigt förstår jag! Men jag gillar det du skriver om träning, naturen, livet och vardag. Fortsätt så! Kram

 4. Hej Elna, ja vardag är alltid kul och något vi alla tyvärr drabbas av. Jag har en annan grej du kanske skulle vilja dela med dig av. Det är så att jag gillar att åka iväg på träningshelger. Man bokar ett hotell/stuga/b&b eller vandrarhem, tar med en/flera vänner. Tränar massor, äter och dricker gott och slappar kanske i en relax i närheten av boendet. Fördel om boendet ligger så man kan springa eller cykla direkt och slipper transporttider. Allt för att maximera vilo… Jag menar träningstiden 😄
  Så, finns det något bra i trakterna runt Jönköping?

  Tack för trevlig läsning
  Jonas

  1. Hej! Kul, det blev jag sugen på att göra själv faktiskt, dra ihop ett gäng och åka iväg och svettas lite. Jag skulle kolla med Huskvarna Stadshotel, Huskvarna Hotell & Vandrarhem eller Vox Hotell i Jönköping. De två förstnämna ligger ju riktigt nära Norra Klevaliden med alla fina höjdmetrar, nära Huskvarnaberget och det är nära ut till vackra Jönköpings Toscana! Också nära IKHP där det finns MTB-spår, skidspår, löpspår, dusch och cykeltvättsmöjligheter! 😀

   1. Tack för tips! Kommer nog sikta på närhet till IKHP, det verkar vara ett trevligt ställe att svettas på. 😊
    Mvh
    Jonas

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också