Älskar, saknar, önskar mig – tio saker [UPDATE]

Cykla MTB i Huskvarna

För snart ett år sedan skrev jag ett inlägg med tio saker jag älskar, saknar och önskar mig – jag hittade den, tyckte den var bra och checkade av hur det ligger till nu.

Jag älskar skitväder. Att bli riktigt lerig och smutsig på ett mtb-pass gör mig lycklig.
Update: Yes. Älskar’t fortfarande. Fast i år har sommaren varit så torr så de få gånger jag kommit ut i lera och regn har jag känt mig lite ovan. Som på SM tillexempel – om jag inte minns fel var det årets enda lerfest.

Jag saknar att springa i regn. Regn är mitt bästa löpväder, jag vill springa långt och länge när det öser ned. Varför jag inte gör det? Skador.
Update: 
Nu springer jag faktiskt. Min fot kommer inte att läka och jag vill inte operera den just nu men med en riktigt bra tejpning kan jag springa. Typ långsamma femkilometare. Gärna i regn!

Jag tycker så mycket om att äta dillkött på mormors vis. Med potatis. Jag mosar potatisen med gaffel och blandar med massor med sås och det smakar ljuvligt. Längesedan nu, jag ska be henne lära mig hur man gör.
Update: Åh. Jag bad henne aldrig visa hur man gör och nu är det försent. Fan ta mig för det.

Jag brukar sjunga i skogen. Högt.
Update: Yep. Fast det var längesedan jag gjorde det nu.

Jag önskar mig ett hårt julklappspaket med en sån där cool Garmin som går att koppla ihop med Strava.
Update: Önskar mig fortfarande en sådan. Kanske denna julen?

Jag behöver få höra att jag är bra. Ofta. Jag glömmer bort det så lätt.
Update: Jag har faktiskt fått höra det många gånger den senaste tiden. Och fått höra det från personer jag ser upp till och företag jag samarbetar med, åh – det har värmt.

Jag fick just ut semeserersättningen från gamla jobbet och klurar på att skita i spara kosingen till sommarsemestern och istället köpa en cykelcross.
Update: Hehe, jodå. Jag köpte en cykelcross. Hade behövt pengarna till annat visade det sig senare men nu ska jag köra både CX och Abloc Winter Challenge på den och är nöjd. Visst, kolfiber hade varit fint men den här cykeln gör mig stark medans jag väntar på min lätta MTB i 2017 års modell ska komma.

Jag blir glad när ni gillar och delar och kommenterar. Då känns bloggen kul!
Update: Varje gång någon delar, gillar, kommenterar eller klickar på det lilla hjärtat längst ned i inlägg pirrar det i magen. Tack, ni är så viktiga för mig <3

Jag längtar efter nästa vinterdistanspass.
Jajemen. Jag längtar tillochmed efter säsongens första vinterdistanspass för än är det höst. Lite extra i år för varje vinterdistanspass är en del i träningen inför Abloc Winter Challenge.

Jag mår bäst när träningen är en naturlig del av min vardag.
Update: WORD. Inga ändringar där inte.

Vad älskar du? Vad saknar du? När mår du bäst? Vilka är dina tio just nu? Skrev du den här listan när jag postade den sist? Uppdatera, berätta, det vore så kul!

6

    1. <3 <3 <3 <3
      (Jag har faktiskt kunnat, hon lärde mig en gång, men det var tusen år sedan, eller iallafall tjugo, och sedan glömde jag bort!)

  1. Det såg ut som en kul lista. Den ska jag definitivt kopiera och besvara i ett kommande inlägg.
    Är ju alltid kul att se tillbaka på hur det varit och hur man tänker nu.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också