Idag börjar min vardag – tillbaka till jobbet!

Nu börjar den igen. Min vardag. Jag har varit sjukskriven och liksom borta från det mesta men idag är jag tillbaka. Kroppen är hel och skinnet på näsan lite mer som skinn på näsan ska vara, för fyra veckor sedan var jag det gråtigaste som fanns, nu är jag lite mer normalkänslosam igen, sådär som jag brukar.

Jag ska till kontoret i Jönköping, jag ska heja på kollegor och öppna min jobbmejl och jag ska ta vid någonstans där jag slutade. Det som kändes som en evighet för några veckor sedan gick fort och på något vis ska det bli skönt med vardag och rutiner igen. Träningsväska och lunchspring. Strategier & kommunikation som anställd blandat med uppdrag här på bloggen och innehållsskapande åt andra. Jag ska höra av mig till flera som jag vet väntar på livstecken. Det blir lite planering inför framtida samarbeten och funderingar på hur jag kan twista till ett och annat. Mycket jobb med att visa mina samarbetspartners från sin bästa sida och så mycket jobb med att förbättra det jag gör.

Och förstås – mycket jobb med att vässa styrka och uthållighet inför Vintervättern – oktobervilan är över och det är bara att tagga till med vinterträningen – varenda smart minut jag lägger ned kommer att vara guld värd när jag ska runt Vättern med Abloc Winter Challenge den 28 december.

Hej vardag, nu kör vi! Fast utan pionerna på bilden eftersom den är tagen i juni – just nu står där en bukett vissna röllekor som ser anskrämliga ut och längtar efter att jag ska slänga dem på komposten.

4
    1. Jag har läst ett år engelska, inklusive litteratur och lingvistik på Jönköping University och två år Grafisk design och kommunikation på Linköpings universitet. Jag fick massa fin arbetserfarenhet från idéellt engagemang under universitetstiden på LiU, i Norrköping, som ledde till jobb innan jag var färdigpluggad och det ena ledde till det andra så jag tog aldrig examen utan fortsatte jobba. Jag har lärt mig mycket själv också, tack vare att jag alltid älskat det här med att sätta ihop texter och bilder och skapa saker. Kul att du frågade och ännu roligare att du tycker att det här är en bra blogg, det värmer!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också