Äntligen snö!

Vintercykla

Äntligen, äntligen, äntligen! Det har varit snö några dagar nu och det är så himla fint. Dock är jag en aning irriterad – jag har en infektion som ligger på lur och känner att mitt bästa alternativ är vila, dock är det så himla segt – jag som sett fram så mycket emot att härja runt på hoj i snö!

Hursomhelst – kan man inte träna har man tid till annat. Igår var vi inne i stan och köpte varsin härlig vinterjacka, ett vallajärn för att fixa det som fixas skall till våra längdskidor (följer Helena med stort skidsug just nu, hennes skidsäsong är i full gång), jag har fotat fina kombosar med överdelar att vintercykla i. Idag ska jag greja lite i garaget, äta middag med pappa, gå en promenad i snön och sätta upp ett fågelbord här hemma. En rätt bra helg fastän det inte blev någon cykling.

Bilden är från två vintrar sedan, ett  härligt vinterpass med Tessan och Jossan, ett sådant där pass som jag verkligen längtar efter.

3
  1. jag tänkte verkligen på dina snöbilder när jag körde runt landsjön (heter den så?) i somras. såg vinterlandskapet framför mig!!

    1. Ja, Landsjön heter den, vår lilla sjö i Jönköpings Toscana. Det är vackert året om där, tycker mycket om miljön, glad att du tog dig tid att köra runt där så vi fick visa upp lite av det allra bästa härhemma!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också