Fredagsjobbet: föreläsningsplaner med Anders

Anders Ljungberg

Äntligen fredag! Så skönt – jag har jobbat min första vecka nu och det är liksom gott att vara tillbaka i vardagen. Fyra dagar som anställd, två på Jönköpingskontoret och två på hemmakontoret och så min fredag som frifräsare idag.

Jag har fotat lite kläder till ett inlägg om vintercykling (missa inte det om dubbdäck här) och så har jag snackat lite business och gjort planer med vännen Anders. Vi har nämligen kommit på att vi har en jäkla massa bra inspiration, kunskap och erfarenhet som vi vill dela med oss av och därför tänkte vi börja föreläsa ihop. Hur kul som helst om jag får säga det själv.

Jag träffade väl Anders första gången någon gång i slutet av nittiotalet när vi var på samma träningsläger med IKHP. Jag minns inte så värst mycket av det där lägret förutom att jag var så långsam att jag SPD-vurpade i den brantaste delen av Klevaliden och trodde jag skulle dö eftersom jag var nitton och tyckte det var pinsamt att välta. Hursomhelst, efter det där träningslägret blev Anders MTB-proffs i Tyskland och jag blev partypingla i London.

Ni som känner oss via cyklingen idag vet ju att det ser lite annorlunda ut nu, Anders är förbundskapten för MTB-landslaget och jag har gjort en jäkla resa och inspirerar digitalt och vi har kommit på att vi kan göra något bra ihop av det där. Vi tänker typ min bubbliga cykellycka och resan från partypingla till cyklist i kombo med all Anders grymma kunskap och erfarenhet om cykelträning.

Idag har vi spånat ihop utkast på slides och funderat igenom hur vi ska lägga upp det hela – det krävs ju lite mer planering när man föreläser ihop än när man gör det själv och jag har på känn att det kan bli riktigt bra. Vi ska fixa hemsida och repa lite och sedan hoppas vi förstås att bokningarna rullar in.

Vad tror ni om det? Kommer ni att boka kombon Anders Ljungberg & Elna Dahlstrand för att hålla låda? Eller komma och lyssna om ni får chans?

Hursomhelst, nu tar jag fredag och ser fram emot många timmars skärmfri helg med distanspass, fredagsmys med J och övrigt fint som hör helgen till.

6

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också