Underställssäsongen version inomhusmys

Craft Active Comfort

Kläder i inlägget kommer från min samarbetspartner Craft Sportswear, inlägget är ett eget initiativ.

Den är här på riktigt nu, underställssäsongen. Faktiskt kan underställ vara det plagg jag har på mig mest just nu. Dels börjar det behövas underställ på träning men främst går det åt underställ till att gå omkring hemma och drälla, älsk på att drälla omkring i underställ. Jag har underställ i TV-soffan, framför kakelugnen, när jag jobbar hemifrån och när jag hämtar posten. En favorit sedan förra vintern är Craft Active Comfort, har ju haft den rosamelerade tröjan ungefär hur mycket som helst, och nu har jag fått hem en uppdaterad version – tröjan har fått mysmuddar* och zipkrage Jag. Älskar. Den. 

Craft Active Comfort-3

Serien Active Comfort är ett en serie superdunder allround-underställ. Funkish till det mesta, från mys hemma till skogspromenader i snö och förstås träning i kalla förhållanden. Jag har byxor, boxrar, kortärmad tröja och långärmad tröja och ska man bara ha ett underställ är detta bra grejer. Ett tips är årets nya lila färg space, den är ursnygg och inte lika knallig som smoothie som jag har på mig.
Craft Active Comfort-6 Craft Active Comfort-4

*Jag har inte koll på facktermer för mudden i fråga, men i min värld är långa muddar med hål för tummarna mysmuddar och alla tröjor i världen med mysmuddar är lite bättre än andra tröjor.

 

3
  1. Håller helt med, underställ är (nästan) det enda plagg man behöver under vinterhalvåret 🙂 Och har de dessutom mysmuddar blir det ännu bättre 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också