Elna Dahlstrand
Instagramtävling vinn underställ från Craft
Cykelblogg

Instagramtävling: vinn underställ från Craft

Instagramtävling med Craft

Active Comfort Underställ

Boooom! Jag tävlar ut två set med underställ från mina vänner på Craft Sportswear. Tävlingen hittar ni på mitt instagramkonto och det finns ett set med Active Comfort Zip tröja + Active Comfort Byxa i herrmodell och ett set i dammodell i potten.

Vill du vinna en uppsättning av ett av mina absoluta favoritunderställ? Studsa in på instagram och kolla hur man gör. OBS: bonus om man gillar bilden och följer eller börja följa mig och kompisarna på Craft Sportswear.

2

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.