Throwback

Idag har jag funderat lite på hur sommarsäsongen var och hur jag vill att nästa ska bli, det är ju sådant vi cyklister klurar en del på just den här årstiden. Det är dags att gå in i vinterträningen, stänga in sig i garaget och köra intervaller på trainern, tung styrketräning på gymmet, köra långa distanspass utomhus och även om man älskar att cykla behövs mål och motivation ibland.

Lika ofta som jag plockar fram ett lopp jag vill köra som motivation plockar jag fram alldeles vanliga pass på skogshojen. Som när det var försommar och J och jag cyklade MTB-banan på Grännaberget. En tokigt härlig runda – som blev så mycket bättre bara för att jag orkade köra mina intervaller genom vintern. Att bli sitt starkaste kräver jobb, motivation och just idag var min motivation att jag vill orka jaga mitt livs kärlek på stigarna i vår utan att bli avhängd, han cyklar ju liksom ifrån mig även när ögonen hans är alldeles mosiga av pollenallergi. Throwback och motivation – jag körde fyra tunga åttor på trainern ikväll och blev lite starkare och väldigt trött!

grannaberget_med_jimmy-12 grannaberget_med_jimmy-7 grannaberget_med_jimmy-9

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också