Mobila måndagssnaps

Jag började dagen med att få sork levererad strax innan väckarklockan ringde. Förstås vänligt av katten Widget att ge bort sin fångst men jag begravde den snabbt som attan. Lindade in i lite papper och bar ut på komposthögen och tyckte synd om, den såg så söt och levande ut fastän den var alldeles död. Vill ju förstås att katten fångar möss som kommer in i huset, men måste hon verkligen mörda små sötsorkar ute i beteshagen och släpa in? Jaja, nog om det.

Sedan cyklade jag till jobbet. Kom iväg senare än jag tänkt mig, hade motvind, trötta ben och fick punktering. Segt som attan men ändå gött. 

När jag kom fram var det liksom inte lönt att duscha, jag skulle ju lunchspringa och bytte istället om till torra och rena träningskläder och underställsjobbade en stund. Eget kontor är lyx – man kan vara lite sunkig i smyg. På elementet hänger färgglada kläder på tork – idag cyklade jag i en Velo Convert Jacket och en Velo Thermal Jersey som Craft släpper till nästa höst, 2017/18. Färgerna är riiiiiiiktigt snygga men lite svåra att få till bra på bild.

Processed with VSCO with f2 preset

På lunchen sprang jag ett varv runt Munksjön. Strax över fem kilomter, strax över trettio minuter, första gången utan att ha ont. Gjorde en vlogg halvvägs och spurtade sista biten tillbaka till kontoret och en lunchlåda med pasta och baconsås.

Processed with VSCO with f2 preset

Kom iväg från jobbet en stund efter fem, glad att slippa vara en av alla bilar i köerna som ringlar sig igenom staden. Tog en bild just utanför kontoret, och tänkte att det är fint att våra tekniker, programmerare och vårt lunchrum har den där utsikten över Munksjön. Sedan hoppade jag upp på hojen, körde över mot Kålgården, hann upp Bashenke och snackade lite om att det är högst rättvist att han kör min gamla Scott Scale och jag kör hans torra gamla CX-däck som han gav till Bagarn som gav dem till mig. Typiskt bra.Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Kom hem en bit efter sju. Längtade efter mina skärmar på vägen hem, det regnade duktigt och jag blev tokblöt, en ass-saver räcker inte så långt när det vräker ned. Ska montera skärmar och dubbisar och låta dem sitta snart. Tänkte flera gånger på vägen hem att jag är så glad för min nya pendlingsryggsäck som verkligen fick mig att ta tag i pendlandet. Snart ska jag utvärdera den.

Processed with VSCO with f2 preset

Efter en lång och varm dusch fixade vi käk J och jag. Vi gjorde biffar av nötfärs och rostade gårdagens kokta potatis i ugnen till det. Supergott.

Processed with VSCO with f2 preset

Tänk förresten, jag bestämde mig för att göra ett vardagsinlägg och lyckas inte ta en enda bild på mig själv i vanliga kläder. Men så är ju andra sidan tid i träningskläder en av de viktigaste delarna i min vardag. Hursom – nu ska det bli gott att sova!

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också