Böckerna i stringhyllan

Tänkte ni på den fina hyllan på väggen i mitt inlägg igår? Jag fick två stringhyllor av mormor och morfar för säkert tjugo år sedan, långt innan det var trendigt med gamla grejer. En är stor och en är liten och jag tycker så himlastormandes mycket om dem och de har flyttat runt med mig på alla mina adresser sedan dess (eller nej, de var nog inte med mig till mina år med London-adresser förresten) och nu hänger de i vårt vardagsrum.

Den lilla sitter på väggen ovanför soffan och jag har staplat några böcker i den. Några av mina cykliga böcker, för jag tycker det passar att ha dem där. Förresten, Gabriella Ekströms “De som inte vann” har jag nog bara lånat av mamma och glömt att lämna tillbaka. Typiskt mig.

 

 

 

2
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Liknar väldigt mycket innehållet i mina stringhyllor! Så bra att veta att “Cyklisten” finns att köpa på svenska igen! De hade slutat sälja boken och för många år sedan lånade jag den på biblioteket, fanns enbart ett exemplar i hela Göteborg (!)

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också