Julegris och julegran

Dåligt med träning en söndag som idag, jag hade tänkt mig ett distanspass idag också men lite annat kom emellan. Tillexempel kom vi på att idag var enda dagen vi hade möjlighet att köpa julgran så vi åkte till Lupiners Gård i byn Knutstorp några kilometer härifrån för att klappa glada grisar och köpa hem en närproducerad gran. Älsk på närproducerat.

Har ni förresten försökt fota en glad gris någon gång? Omöjligt, den var inte still utan grymtade mest runt och hoppades på att man skulle langa upp något gott ur fickan, jag la upp en film på instagram ifall ni vill se den.

Nu ska vi plocka in granen, fixa julfint i stugan, griljera en gris (inte den på bilden dock, men iallafall en ekologisk och svensk) och så ska jag göra några timmars prokrastrinerat jobb inför ett möte i morgon.

julegris och julegran-2gladgris

4

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också