Julklappstips: lyxiga underkläder, budgettips och succépaket

Instagramtävling med Craft

Hej finingar! Hur går det med julklapparna? Vi är inte så julklappsiga i min familj men jag kunde ändå inte låta bli att plocka ihop ett gäng sista-minuten-julklappstips till er eftersom det ingår i mitt uppdrag för vännerna på Craft Sportswear att visa och tipsa er om grejer jag gillar ifall jag känner för det och nu gjorde jag det. Jag har förresten provtränat i samtliga damplagg utom Sport-BH:n som jag sätter upp på önskelistan men jag gissar att den är grym. Julpussar på er!

Active Extreme lyxiga underkläderLyxiga underkläder:
Active Extreme WS Boxer med windstopper fram – tror inte att ett underplagg kan bli mycket lyxigare än så. Finns förstås både för damer och för herrar. Active Extreme 2.0 WS Top är det perfekta komplementet till damer också – fyyyyy för att frysa om brösten, finare julklapp än vindskydd där kan en snorsportare knappt få.

veloEn omtänksam tröja:
Velo Thermal Jersey är en mjuk flossad jersey som är gjord för cykling. Det som gör den till en himla smart julklapp är att den funkar super till massa annat också. Den är finfin för löpning, som överdragströja på gymmet, längdskidåkning. Bra grej att ge bort helt enkelt och den finns i flera fina färger.

keepwarm-brilliantactivemixmatchVarma och mjuka paket:
Tränande människor blir alltid glada för underställ. Behöver du hålla i budgeten är en tröja ur Mix & Match-serien en fin grej att slå in och vill du slå på stort är ett Craft Brilliant Extreme 2.0 WS en magiskt bra mjuk klapp. För den som fryser mycket är en Wool Comfort tröja för dam eller herr given i ett varmt paket.

keps-strumpaBudgetpaket:
Har du en mindre julklappspeng kanske ett par strumpor är perfekta att ge bort till din cyklist? Grand Tour kanske eller varför inte en Glow Sock med reflexiga ränder. Inte sugen på strumpor? Ge bort en fin cykelkeps istället!

belle_shieldSlå på stort:
Vill du ge bort något riktigt, riktigt fint? Ge bort en Shield Jacket, en Belle Jacket eller en Belle Wind Jersey. Garanterad succéklapp till cyklisten som tränar ute när det är kallt och ruggigt också.

4
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också