Idag börjar äventyret

Det pirrar lite massor i magen nu, för det är ju liksom idag det drar igång, äventyret runt Vättern. Abloc Winter Challenge och 35 mil i december, vilken grej det ska bli!

Vi cyklar ju visserligen inte förrän i morgon men idag ska kläderna plockas fram, energin funderas igenom och allt ska vara i ordning inför i morgon bitti. Och ikväll ska vi ses hela gänget på Vox Hotel och få en gemensam genomgång.

Jag är mest nervös över hur himla tidigt vi ska börja cykla, klockan fem är ju inte min grej och så är jag orolig för att jag ska glömma något, det ska ju med en väska med ombyte och förstås något att ha på sig på galejet efteråt.

Förresten, det blir livestream, har jag berättat det? Svenska Cycling Plus ordnar så ni kan hänga med live, superkul!

 

 

10
  1. Lite avundsjuk på något plan, körde första vanliga Vätternrundan i år och nog tusan skulle det vara lite kul att köra ett vintervarv.
    Lycka till!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också