Kvällen innan Abloc Winter Challenge

Jisses, jag känner att jag inte har koll på det här. Jag har lite klädhögar här och där, lite grejer i en väska och tankarna på annat håll, men är ändå pepp. Kan absolut inte bestämma vilken jacka jag ska köra i. Tycker min blåa är snyggast, men den gråa har bäst fickor men kanske ändå att en tunnare jacka än vinterjackan blir bra. Äsch, jag lägger fram alla tre – det är ett i-landsproblem att behöva välja.

Cykeln är fixad, jag har slängt ihop lite energi, jag har monterat en fasligt icke-tjusig ramväska och fyllt den med godis – precis som på Vätternrundan 2012. Skillnaden är att då hade jag stenkoll på varenda meter och visste att det var snitta 35 km/h som gällde och en perfekt belgisk kedja, den som inte höll måttet bland tjejerna åkte av. Stopptid på två minuter på hela varvet och full fart non stop.

Nu är det Abloc Winter Challenge och det är inte tävling. Så skönt! Det här är en upplevelse, och missar jag att packa något i ryggfickan kan jag hämta det i följebilen, vi får tre feminuters kissepauser och vi får långa fika och lunchstopp. Hur gött som helst. Jag kör med den lungare klungan – känner att jag inte har något att bevisa genom att slita på snabbgrabbarnas rulle – jag vill ha en sådan där kravlös upplevelse, och det kommer lätt att bli jobbigt ändå.

Hursom. Ikväll har jag jiddrat runt med pinaler, ätit massa mat och varit inne på Vox Hotel för lite snack och genomgång inför morgondagen. Nu är utmaningen att ta mig isäng så jag iallfall får någon timmes slummer. Här är ett gäng bilder om ni är sugna på det:

Jiddrar omkring hemma och plockar ihop prylarna som behövs för 304 kilomter vintercykling. Det blir mycket gel, det blir extrahandskar och torra underställ i packningen. Och så blir det vätska med smak av sommar, jordgubbssaft!
snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-7 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-5 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-6 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-4 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-2 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-3 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge

Åker in till Jönköping och får en dragning på Vox. Goodiebags och inskrivning av cyklister.
snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-8 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-10 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-11

Kommer hem, packar upp goodiebags fastän jag borde göra annat och sätter mig och bloggar fastän jag borde göra annat. Men nu är jag ju klar med det – så nu ska jag bara fylla i ICE-uppgifter och bre frukostmackor och försöka komma isäng!

snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-12 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-13 snaps_forberedelser_infor_winter_challenge-14

5
  1. Wow! Ser verkligen fram mot läsningen när du har plöjt igenom abloc! 🙂 Du verkar väl förberedd och jag önskar dig lycka till!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också