Med vintersol i ögonen

Samarbete: i slutet av inlägget tipsar jag om och länkar till favoritprodukter från en min samarbetspartner Craft Sportswear. Inlägget är ett eget initiativ som faller inom ramarna för vårt samarbete under vintern.

Äntligen har vi fått vinter. Ett tag hade vi smällkalla nitton minusgrader och hela huset luktade scoutstuga eftersom det alltid ryker in när man börjar elda i pannan. Annars har vi luftvärmepump, men den stannar ju vid tio minusgrader och då får vi kicka igång vedpannan. Förutom vedpannan eldade vi förstås i kakelugn och vedspis och det är gott att kunna tända brasor både för värme och för mysfaktorn lediga dagar. I kakelugnen eldar vi alltid två gånger om dagen, på morgonen och eftermiddagen – då håller den sig varm och go hela tiden.

kvarnskogen-januari-2
Igår var förmiddagsljuset magiskt. Våra röda väggar glödde och snickarglädjen skuggade sig fint. Jag lufsade runt en sväng i löparskor och njöt av att få vintersol i ansiktet. Mamma som är biomedicinsk analytiker och följer trender inom provtagningar berättade häromdagen att nu är det på modet att kolla om man har d-vitaminbrist och att såhär års är vinkeln på solens strålar för flack för att det ska gå och producera just d-vitamin. Man får se till att få i sig det via maten istället men det spelar ju ingen roll, det känns ändå så himla bra att få lite solsken i ansiktet, eller hur?

Årets första cykelpass har fått vänta lite, jag har visserligen kört ett gäng wattbikeintervaller och inomhusträning och en del löpning men sedan behövde jag vila några dagar. Idag smäller det dock – jag och Maria ska dra en snöig repa med dubbdäck och MTB på IKHP. Tänkte runda av det med en bastu – hur fint som helst.

Jag är förresten så glad för snygga och grymma prylar att springa i om vintern, det blir liksom ännu lite roligare att jag är igång med löpningen när jag har bra grejer till det. Kläderna kommer från min samarbetspartner Craft Sportswear, och ifall ni är nyfikna kommer outfiten här:

Vinterlöpning
vinteroutfit-loparklader-craftCover Jacket W (varm & go löparjacka med windstopper framtill) /  Delta Thermal Compression Long Tights W (flossade kompressionstights) / Brilliant 2.0 Thermal Glove (springhandske med massa fina reflexprickar) / Brilliant 2.0 Hat (reflexig mössa) / Insulation Vest W (perfekt överdrag på väg till och från pass eller att träna i när det är smällkallt). På fötterna samma skor som alltid men med ett par yllestrumpor istället för vanliga tunna sockor. Funkar fint!

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också