Snyggt föreläsningskoncept kräver snygga bilder!

Att vännen Anders och jag kommit på att vi har massa grym kunskap ur olika infallsvinklar att dela med oss av i föreläsningsform har ni nog inte missat väl? (Om du missat, surfa in på www.cykelinspiration.se). Vi har redan fått ett gäng förfrågningar och väntar spänt på att de första bokningarna ska bli klara och det känns riktigt peppigt. I söndags kikade vi förbi hos IKHP-klubbisen Dea som hade riggat upp fika och hemmastudio och det blev ju rackarns bra faktiskt. Nu har vi riktigt schyssta bilder till vår webb och till lite utskick som vi tänkt göra. High five!

elna-foto-andreasanders-foto-andreas

Förresten. Vill du ha kunskap och inspiration, lära dig mer om cykelträning och om hur cykel kan förändra livet och hur man kan hittar bra sätt att implementera det man kan om träningslära & upplägg med vardagen (på riktigt, det är inte många som kan ägna sig åt hoj på heltid, även om vi är många som drömmer om det)? BOKA OSS! Ni kommer att gilla’t!

15

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också