Fem grejer mitt i veckan

Fin grej:
Det är på dagen sju år sedan jag fick hem Pixel och Widget. Kroniskt gosnödiga Pixpix och supersorkjägaren Widgy – åh, jag älskar mina kissar så jag tror jag spricker. Kanske att de borde få varsitt eget inlägg, de har ju varit med mig ända sedan Norrköping, bortsett från ett par år då jag inte hade möjlighet att ta hand om dem.

En sak som gör mig glad:
Det strömmar in så himla många bra uppslag på saker jag kan skriva om i inlägget där man kan vinna en Craft Commute Pack. TACK alla! <3

Vardagskaos:
Min hårddisk blev full och jag fick flytta alla mina bilder till dropbox och nu vet jag inte var jag har någonting.

En sak jag ser fram emot:
Ikväll ska jag träffa Anders och snacka lite föreläsning. Vi är på finslipa slides-nivå. Efteråt blir det testcykel, han har kokat ihop ett intervallupplägg som garanterat kommer att bli jobbigt!

Kontraster:
December vs januari – helt galna träningkontraster. Satt fler timmar på cykeln utomhus i december än jag gjorde i juli. Och i januari har jag kört två pass. Vi ska snacka mer om varför framöver, det är nämligen inte hela världen med lite missad träning.

2
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Trevlig liten vardagsbetraktelse. Du är bra på sånt. Ja, jag tycker att dina katter förtjänar egna blogginlägg. Det ser jag fram mot att få läsa.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också