TÄVLING: Vinn Craft Commute Pack

Reklamsamarbete med Craft Sportswear. Alla åsikter är mina egna.

Tävling: Vinn Craft Commute Pack

Är du sugen på en ny ryggsäck till cykelpendlingen? I samarbete med mina kompisar på Craft Sportswear tävlar jag ut en sådan där fin Craft Commute Pack som jag skrev en utvärdering av häromdagen. Hur bra som helst, och kanske kan den hjälpa dig igång med cykelpendlingen, precis som den kickade igång min cykelpendling, eller så är det så att du redan pendlar i ur och skur och behöver en ny rygga att stoppa dina grejer i. Jag är rackarns glad att över att få tävla ut just den här väskan för jag gillar den!

Test av ryggsäck för cykelpendling

För att vara med och tävla behöver du göra två grejer:

 1. Hitta på en rubrik till ett inlägg du vill läsa på bloggen.
  (Kan vara vad som helst, om kläder, om träning, tips, prylar eller saker jag gjort eller vill göra)
 2. Berätta varför du vill vinna ryggsäcken

Du behöver inte skriva en uppsats, och du lämnar ditt tävlingsbidrag i kommentarsfältet till det här inlägget senast 31/1. Vinnare meddelas kort därefter via mejl och eventuell vinstskatt betalas förstås av den som vinner. Kör hårt!

Vill du veta mer om ryggsäcken finns den förstås på Crafts hemsida, och min utvärdering hittar du här. Förresten var det ett tag sedan jag pendlade till jobbet nu, tog en paus efter Abloc Winter Challenge – tror jag ska ta tag i det i morgon redan. En mår gott av cykelpendling.

 

 

20
 1. Jag skulle vilja läsa om Elnas Cykel Bucket List och vill vinna ryggsäcken för att få plats med all bråte jag kånkar mellan hus och jobb (cykelpendlar såklart!)

 2. Elnas 20 mila brevet, episkt lidande med stil!
  Min gula Osprey Raptor 10 börja bli sliten och jag skulle behöva en lite större rygga! Craft ryggan ser perfekt ut.

 3. Träningstips för att bli bättre på mtb-långlopp, jag kör mest landsväg men tycker långlopp är kul. Vågar inte satsa fullt på långlopp men har jäkligt svårt för ren mtb-träning (läs kraschar svårt precis hela tiden), så finns det några träningstips för oss som tycker att ren mtb är en extremsport?

  Jag hade gärna viljat ha en craft-rygga då den verkar riktigt bra och min nuvarande hägglundsrygga för pendling börjar gå i bitar 😉

 4. Upplyst i vintermörkret. Ett inlägg om mörkercykling på sig i snö och halka. Både tekniskt om däck, lufttryck ev justeringar på cykeln och givetvis olika lampor, men även din upplevelse av mörkercyklingen. Att skriva om dina upplevelser är det som jag tycker du gör bäst.
  Jag vill vinna säcken därför att min fru behöver en ny pendlarsäck, hennes gamla börjar bli sliten.

 5. Cykling som en del av livet, prioriteringar i vardagen för att få vardagspusslet att gå ihop.
  En pendlar ryggsäck vore ju perfekt nu när vi flyttat till nya huset och jag har fått 30 min kvalitetstid på cykeln varje morgon ikväll. Älskar ryggsäckar som både rymmer jobbgrejer och gymgrejer plus har många bra fack för alla småprylar 😊

 6. Jag vill läsa om din mentala strategier när latmasken knackar på. Hur hanterar du latmasken om du har en latmask? 🙂 Ryggsäcken vill jag vinna för att botten i min precis gick sönder och då jag cyklar eller går varje dag till jobbet är ryggsäck mycket skönare och skonsammare än min träningstrunk som just nu är alternativet 😉

 7. En klassisk väggning vill jag läsa om!
  Jag vill vinna ryggan för att jag inte har en vättig cykelrygga att stoppa ned allt jag släpar på och att plastpåsar från lokala matbutiken inte riktigt funkar i hop med cykel.

 8. Jag vill fortsätta att läsa om din vardag med cykling och familj.
  Då jag har köpt mig en riktig mtb och vill inte sätta på pakethållare, då cykel används i skog och pendling, kan jag behöva en riktig rygga för ombyte.

 9. Jag vill läsa dina bästa nybörjartips! Hur kommer man igång med att cykla i skogen, efter stig osv.

  Jag vill vinna ryggan för att 1. den är ursnygg 2. för att den verkligen ser ut att få plats med allt jag behöver när jag cyklar till jobbet. Ett måste är ju att träningskläderna får plats så jag kan lunchträna också 🙂

 10. Newbee som pendlare och har inte hittat rätt i djungeln av väskor. Packar en gammal CB med kläder, skor, smink och jobbgrejer tillsammans med slang och verktyg de dagar jag rullar på två hjul. Har ca 20 km enkel väg Svedala-Malmö på över Söderslätt.

 11. Inläggsrubrik: Tips och trix i cykellivet
  Tänker bland annat på de där distansklossarna som du nämnde för mig en gång här om året som flyttar ut (in) bromsreglagen så de blir lättare att nå. Är säker på att du sitter inne på en hel massa liknande tips och trix som kan förenkla cykelvardagen! Och har du många – gör en serie! Det där är du ju så himla bra på!

  Själv behöver jag en ny pendlarrygga nu när jag börjat jobba igen för dels har jag och jobbet flyttat åt olika håll så det är nu mer 16km enkel resa och jag cyklar ju alla dagar jag inte är mammaledig, och dels så får vi nu mer inte lämna några grejer i skåpen under natten utan måste släpa på allt varenda dag. Så min gamla sletna rygga med hål och oljefläckar räcker helt enkelt inte till längre!

 12. Någon annan härovan skrev att du beskriver upplevelser så bra och jag instämmer. Hur du upplever ett långlopp, inte den tekniska biten som en RR blir utan vad som försiggår inom dig på vägen till målet. Har du som jag en ständigt pågående monolog med dig själv? Är det målet som är målet eller vägen dit? Såna “mjuka” bitar”. Det vill jag läsa om. Vinna ryggan vill jag naturligtvis göra för att min kära sambo nu kör med plastpåse eller min hopplöst obändiga dagsäck. Hon behöver verkligen en ny.

 13. Svergietempot på MTB – en episk racerapport från obygden

  Snart börjar jag cykelpendla på riktigt och har ännu ej hittat en BRA pendlarväska.

 14. Teknikträning över hala rötter och hällar!

  Ryggsäcken skulle sitta som en smäck, min camelbak mule är aningen trång som ryggsäck när jag pendlar och läcker som ett såll när det regnar.

 15. Lite tips på hur man får ihop träning och vardag vore intressant att läsa.
  Jag skulle vilja ha en ny pendlarryggsäck då jag just nu använder en sliten ryggsäck från Lidl, visserligen heter den cykelryggsäck men den är inte ämnad för cyklister iaf 🙈

 16. Bauerleden höglandsleden isaberg….min nuvarande väska börjar bli till åren 5 närmare bestämt så en ny väska med bra förvaring hade varit kannon

 17. skulle vilja läsa om få tips om övningsr som kan hjälpa mig bli en starkare cyklist
  utan tillhång till gym kunna köra hemma /ute.
  om jag skulle vinna ryggsäcken har jag ingen ursäkt längre att inte cykel pendla till jobbet
  5.4 mil/dag

 18. 1. Hur man kommer igång att cykelpendla
  2. Bor alldeles för nära mitt jobb men förutom soliga sommardagar så blir det ingen cykelpendling. Hittar på ursäkter men det är en kombination av dålig planering, sakande prylar och latmask. Men en bra pendlarryggsäck så skulle ytterligare ett hinder tas bort och jag skulle inte kunna ljuga för mig själv längre. Då skulle det bara krävas lite planering och så skulle jag vara igång 🙂

 19. 1. Jag vill läsa om: Elnas Topp TRE Cykel upplevelser (du väöjer, kan vara lopp, resor, händelser, annat, att inspireras och roas av;))
  2. Har stort behov av en ny ryggsäck, gärna till pendling men ser såklart att man kan använda sin ryggsäck till andra aktiviteter också! till/Från arbete eller gym och träning, lätt jogg, skridskoåkning, packa för lättare resor etc. listan kan göras lång. Jag är utan ryggsäck i dagsläget och denna låter awesome!

 20. 1. Cykling verkar vara en galen materialsport! Men om nu jag eller min son ska joina en MTB-klubb – vad kan man inte vara utan? Och över lag, vilka oskrivna regler finns det i MTB-världen som man som grönis absolut inte vill missa? Tex var går man på toa i naturen, får man be om en slurk vatten från cykelgrannen?
  2. När alla andra familjer i vårt område har två bilar försöker vi i största möjliga utsträckning cykelpendla med Thule chariot till barnen. Vi skulle gladeligen fortsätta cykla förbi alla grannarna och stajla lite extra med grym gear från Craft!

 21. Våga gasa grusväg!
  Hojja..rädda mig från att krascha på cykelvasan..😨 hur ska jag göra?

  Har tappat mitt klädskåp på jobbet så nu måste jag ha med kläder varje dag. Jobbpendlar barmarksäsong 4,4 mil t o r. Ryggsäcken ser perfekt ut!

 22. 1. Äventyret-ett dygn med min älskade hoj!
  2. Jag skulle bli överlycklig om en CRAFT Commute Pack prydde min rygg när jag transportcyklar till jobbet, 3,9 mil t/r. Eller familjecyklar på Göta Kanal 🙂 Att få vinna dels för att jag som så många andra brottas med logistiken kring att få till cyklingen hyfsat friktionsfri i en vardag med lämning, hämtning, jobb och gud vet vad, dels för att jag aldrig har vunnit nåt och det vore grymt att få känna på hur det känns! Kram och tack för att du inspirerar mig till att våga låta mig tro att jag är en cyklist.

 23. Hur viktigt är det med rätt mat när träningsdosen är hög ?!!
  En bra ryggsäck vid pendling vore en räddning för mig då det är meckigt att få med allt till och från jobb på cykel!!
  /Åsa

 24. MTB tips vill jag gärna läsa om. Skulle verkligen behöva en smidig väska till min pendling. 2,2 mil enkel resa till jobbet😀 Hoppas på tur🙌🏼

 25. 1: Bästa peppen i vinterrusket!
  2: Har efter en knäskada köpt mig en cykel, närmare bestämt en bianchi racer. Har en löparrygga som jag nu använder, men tyvärr får jag skavsår av den! Så, en ny rygga, anpassad för cykling skulle definitivt få mig att dra på de läskiga cykelskorna lite oftare!

 26. Inlägg: Hur minskar man ångesten när man inte har tid att genomföra träningspasset!

  Väskan skulle passa mig perfekt så jag slipper ha matkassarna vinglandes på styret hem från affären 😉

 27. 1. Möta/hantera dåligt självförtroende (rädd för partier som funkade förut, är säkert sämst av alla, kommer aldrig komma upp där, …).
  2. Skulle ge ryggan till min man, som blev påkörd av en bil i veckan när han cyklade till jobbet, ska vara en tröst och morot i läkeprocessen, så att han har något som hjälper att se fram emot alpcrossen som är planerad för sommaren och distraherar från smärtan.

 28. Rubrik: Hur fann jag cyklingen. Eller “Om 5 år”.
  Varför: Längtar efter att börja pendla igen när jag går tillbaka till jobbet från föräldraledighet och behöver en bra väska för att få med mig ombyte och matlådor.

 29. Jag vill läsa ett inlägg under rubriken: “Cykel for dummies.” Jag vet inget om den sport du utövar och vill gärna veta mer 🙂 En ryggsäck istället för en bag (utan axelrem?!) till träningskläderna vore toppen.

 30. Åååååå den ryggan vill jag vinna! 🙂
  1. Jag vill läsa ett inlägg med rubriken “Elna om 10 år”. Om det sedan handlar om vad cyklisten Elna vill göra då, eller karriäristen eller familje-Elna, eller varför inte en salig blandning, det spelar liksom ingen roll.
  2. Jag vill vinna ryggan för att jag redan har köpt den… Alltså när du skrev om den för ett tag sedan så klickade jag hem en i födelsedagspresent till min sambo. Ju längre tiden går desto mer inser jag att jag är extremt avundsjuk på att han ska få den och börjar undra om jag liksom ska behålla den… Jag behöver helt enkelt en egen. Punkt.

 31. 1. Material(hets) vs. ren cyckellycka
  2.Tanken är att jag ska försöka att börja att cylka till jobbet (15km) och då skylle denna väska sitta siom en smäck på ryggen innehållande ombyte och matlådan!

 32. Vi är ett par i 50-årsåldern som har bestämt att vi ska börja cykla på allvar. Jag skulle verkligen behöva tips på hur man gör när man börjar! Vi vill åka på cykelsemester i Europa, men behöver såklart lägga upp ett träningsprogram först, och vi behöver alla tips vi kan få – om allt! Så det skulle jag vilja läsa om.

  Rubriken: Hur börjar man? Nybörjartips.

  Och ryggsäcken, ja den lär vi väl slåss om att få använda när vi väl kommer igång! Den kommer att bli oumbärlig.

 33. Åh jag skulle vilja läsa ett inlägg av dig med rubriken “vägen till nu och lite om sen”. Jag älskar att läsa om hur människor utvecklas, val, möjligheter, vad som inspirerar, lockar, hur du började, varför du fortsatte, vart du vill?
  Väskan är ju så rackarns naja och den leriga, trasiga sak jag har på ryggen i dagslägen kan knappt kallas ryggsäck längre. Självklart skulle cykel- och pendlarglädjen öka markant med Crafts fina rygga kramandes mig på mina turer.
  Kraaaaam

 34. Hej, mitt förslag på rubrik är ” Börja cykelpendla – med motivation och rätt utrustning” Jag skulle gärna vilja testa att cykla med ryggsäck då jag valt att köra med väska på pakethållaren de senaste åren av rädsla att bli alldeles för svettig på ryggen 🙂 Tack för en bra blogg!

 35. Hej! Jag vill läsa om “vettiga cykellampor”. & så hänger min gamla pendlarrygga på en tråd, både bildligt & bokstavligt. Craftryggan verkar vara lagom stor för min jobbpendling & dessutom stå pall för lite busväder.

 36. En livsstil med bagaget på ryggen !! När cyklingen blivit ett sätt att leva är det viktigt med en väl fungerande ryggsäck. En bra ryggsäck skall inte märkas, men ändå klara sin uppgift. I min dagliga cykelpendling till och från jobbet, året runt, är en bra ryggsäck oumbärlig. Craft brukar leverera så jag är övertygad om att denna ryggsäcken lever upp till mina förväntningar.

 37. Jag vill gärna läsa om cykelteknik, vad ska man tänka på när man cyklar i skogen? Började cykla mtb i somras. Tänkte nu bli lite effektiv genom att cykla till jobbet minst en gång i veckan 2,7km enkel väg. Kombinera träning o förflyttning, det kan ibland vara svårt att hinna med allt med två barn,läxor aktiviteter mm. Men nu kommer jag slå två flugor i en smäll. Då skulle det vara toppen med en ny väska. Målet är cykelvasan i augusti.

 38. Rubrik: “Mitt förhållande till nutrition”. Hur tänker du kring maten du äter och hur gör du för att få i dig all energi som krävs för distanspassen? Jag själv har haft energibrist under hösten/vintern vilket gett mig ett komplicerat förhållande till mat. Nu när är på god väg att må bättre är ett mål att börja cykla till och från jobbet, vilket kräver en bra ryggsäck till mat och ombyte!

 39. Fem ställen jag vill cykla på utomlands
  t.ex. C2C, Coast to Coast över Englands midja
  och går det att cykla i Cinque Terre?
  Min sjukgymnast har sagt åt mig att byta axelremsväskan mot ryggsäck. Jag blir annars sned i ryggen och får smärtor. Jag cyklar också in till sta´n och hem varje dag.

 40. 1. Jag skulle vilja läsa ett inlägg om “Cykling må vara en prylsport, men vad måste man egentligen köpa och är det dyraste verkligen alltid bäst?”

  2. Jag hoppas ju på att få börja cykla igen till våren efter all rehab och då är det ju endast mina korta sträckor till jobbet som gäller till en början. Däremot finns det något jag alltid saknat. En bra väska för pendling. Vilket också kroppen kräver nu. Crafts väska verkar riktigt bra och vore därför väldigt rolig att vinna!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också