Vinnare av Craft Commute Pack

REKLAMSAMARBETE – Vinnare i bloggtävling tillsammans med Craft Sportswear

Wooop, vi har en vinnare. Först och främst vill jag säga TACK till alla er som var med och tävlade, ni kom med så himla fin inspiration till inlägg att skriva framöver, jag ska försöka att använda så många som möjligt av rubrikerna att blogga med.

Att få tävla ut grejer gör mig alltid så glad, jag tycker så mycket om att få möjligheten att dela med mig till er. Men det ger mig också en himla massa ångest, för när det är dags att kora vinnare vill jag inte behöva välja utan önskar av hela mitt hjärta att jag hade en grej till var och en av er. Men sådär funkar det ju inte – och nu har jag äntligen våndats klart den här gången och vi kan säga grattis till [trumvirvel] Sara som ska få hem en väska.

Jag tyckte Saras rubrik var spännande, hon ville att jag skulle skriva “Elna om 10 år“, och så fick hennes motivering mig att skratta till, hon ville vinna väskan eftersom hon redan köpt den. Ja, inte till sig själv – utan till sin sambo som ska få den i födelsedagspresent, och så hade hon ändrat sig och ville behålla den själv istället för att ge bort den. Lika bra vi styr upp det och räddar relationen från vardagsgnabbande kring vems väskan egentligen är tycker jag. Grattis Sara – jag hör av mig till dej via mejl inom kort!

6
  1. Å, så himla glad! Tack bästa du. Och Hasse, Helena och eventuella andra läsare som känner Lars. Han fyller om några veckor så nu får ni inte berätta för honom vad han ska få i födelsedagspresent 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också