Showroom Friyay

Active Comfort SS17

Äntligen fredag och idag kändes det verkligen som en fri-yay när jag satte mig bakom ratten på vår fina Volvo i morse för att roadtrippa till Borås. Där träffade jag Sandra på Craft (och förstås ett helt gäng andra Craftkompisar) och vi stämde av mitt jobb under vintern och spånade lite på vad vi kan hitta på framöver.

Sandra visade härliga vårfärger och några superhemlisar som kommer framöver, vi pratade cykling och mästartröjor och Tre Berg och lunchträning och Vätternrundan och allt möjligt – så himla fint att få sitta ned och bubbla med folk som liksom tokgillar det man själv brinner för. Och så pratade vi förstås om det här med storlekar – för om allt går vägen nu så behöver jag ju snart en storlek större träningskläder.
Craft-Showroom-SS17-4 Craft-Showroom Craft-Showroom-SS17-2 Sandra på Craft

Efter en förmiddag på Craft rattade jag Volvon mot Jönköping och stannade till och pratade ännu mer cykel med vännerna på Sportson. Vet ni, min cykel borde faktiskt vara här snart – och jag fick med låna mig två uppsättningar Vittoria-däck hem som jag ska provköra, pepp på det!

Sedan körde jag hemåt och stannade på Rudenstams och köpte hem ett par äppelsemlor, en till mig och en till J som är tokdäckad i någon form av döds-mancold. Håll tummen för att det inte smittar!

 

4
    1. Rudenstams gårdsbutik och kafé i Jönköpings Toscana har gjort en egen twist på semlor, eftersom de odlar äpplen har de gjort en egen mandelmassa med syrligt äpple i och så pudrar de grädden med kanel. Riktigt gott, inte sådär himla sötsliskigt som många semlor är!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också