När man gett bort chokladen man själv ville ha

Årechoklad

Alltså. Jag köpte med mig choklad hem från Åre. Tre strutar. Och så gav jag en till min kära moster, en till min mamma och en till J. Den jag gav till J var den jag var himla sugen på själv, den med saltlakrits.

DUMT drag. Tänkte ju liksom att han skulle öppna den samma kväll och så skulle vi mysa ned oss i soffan och så skulle vi dela den där struten. Fluffiga chokladdrömmar – tror ni han har öppnat den än? Nope. Den ligger i hyllan i köket och jag känner mig ynkligt sugen varje gång jag ser den.

Note to self: ät inte upp choklad du har gett bort, jag kommer inte att komma undan med det.

 

 

1
  1. Haha, så går det när man försöker ge intryck av att vara generös samtidigt som man har sluga baktankar. Karma slår till. 😉
    (jag tror att han känner dej väl och håller dej på halster lite)

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också