Dags att unboxa Scott Spark RC WC 900. Men först: utpressning & vlogg

Åhhhhh, vet ni? Jag har hämtat en kartong hos min samarbetspartner på cykel, Sportson i Jönköping. Jag är så himla lycklig att de vill jobba vidare med mig en säsong till – särskilt en säsong när jag inte kommer att rejsa som vanligt utan mer glida runt med stor mage. Min rekommenderade viktuppgång är tretton kilo och det ska bli så himla fint att åka på det typ bästa i fullgungsväg – men jag måste nog komma ihåg att justera dämparna varje vecka. (För er som inte är så insnöade på cykel som jag har så är det på ett ungefär en sådan hoj som Jenny Rissveds vann OS med, fast hennes var kittad med lite andra hjul och sånt där, och dämparna anpassar man med lufttryck efter kroppsvikt)

Hursomhelst, jag vet att ni är lika tokigt sugna på att se hur hojen ser ut, kolla in den nya geometrin och se om det är några andra nyheter på årets hoj – men jag tänkte faktiskt inte öppna förrän ni har varit inne och röstat fram MTB-åkaren Martin Setterberg till årets idrottsprestation i Jönköping. Det var magiskt när han levererade brons på EM på hemmaplan förra våren och han är så jäkla värd att vinna – klicka in här och rösta, bara göööööööör’t!!!
Martin SetterbergMartin unboxar en annan Scott Spark RC WC i Sportsons verkstad. RÖSTA HÄR!

När ni gjort det ska jag packa upp årets pärla – bra deal, eller hur? Har förresten fyrtiosextusen visningar på min första unbox, det är minsann inte illa för en tjej som babblar om en hoj på svenska. Jag gjorde en hämta-hoj-vlogg idag och tills det blir uppackningsfilm får ni hålla till godo med glad tjej och kartong:

9

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också