Att packa om sin ryggsäck

Lugnet på bloggen beror på att jag packar om lite i min ryggsäck. Ni vet den där ryggsäcken som är en metafor för det där som man alltid bär med sig, den med alla ens samlade livserfarenheter, kunskaper, glädjeämnen, sorger och trauman. Jag sorterar lite efter guldkornen i min stora ryggsäck – den där med allt det som gjorde mig till den jag är, den med mina kamper, mina rädslor, min erfareneht, mina hjärtefrågor, möten och mina fina minnen. Det jag väljer ut ska följa med mig i en mindre ryggsäck som är enkel att ta med och använda.

Jag håller liksom på att välja ut det bästa ur den där och packa mig en ryggsäck för dagsturer. I den där ryggsäcken packar jag ned det där som jag kan som jag tycker är roligt, mina görbara drömmar och visioner, kunskapen jag på riktigt kan omsätta i något bra och så har jag rotat fram lite idéer, driv och motivation.

Allt ska ned i min lilla ryggsäck för framtiden – den som jag ska använda i mitt yrkesliv. Tokigt spännande om jag får säga det själv och det får jag ju!

10
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Man undrar ju lite om det kanske är ett yrkesliv som föreläsare som planeras. Men det lär vi väl få reda på så småningom.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också