Hej juni!

Juni är här, sommaren är här. Härligt, härligt, härligt. Bara veckor kvar till jordgubbar och färskpotatis och sillsäsong – som vi visserligen tjuvstartat här hemma bara för att sill är bästa och godaste snabbmaten.

Jag har åtta dagar kvar som anställd – sedan blir jag egen på heltid och jag har gått från chock och ledsenhet till lättnad och tacksamhet. Att bli uppsagd i vecka 23 kändes som det värsta som kunde hända men jag undrar jag om det ändå inte var det bästa.

Maj har varit omtumlande och annorlunda. Tävlingssäsongen är i full gång men jag är inte med eftersom jag bakar cykelfrö i magen. Jag trodde faktiskt jag skulle ha ork och energi att köra lite lopp i lugnt prattempo bara för att det är så härligt att vara med men jag var inte såpass kompatibel med graviditet att det funkade. Men äsch då – det kommer en ny säsong nästa år och en ny efter den och sådär rullar det på, jag kommer att få leka av mig med nummerlapp en annan vår.

Träningskompisarna på Öland

Jag ska jobba i juni, jag har några kunder som beställt uppdrag och jag ska göra lite sälj för att få in något mer. Sedan blir det semester i juli – åååååh, vad det ska bli gött. Jag ska vara tjock och fin och lycklig och larva runt här hemma i trädgården och på Öland och träffa folk jag gillar och bara vara och krama min J onödigt mycket för han är den bästa i hela världen. Jag ska plocka blommor och klappa kor och påta i trädgårdsland. Ja, och cykla lite också då – jag undrar om det är i juni jag måste byta stig mot grusväg pga mage? Det blir spännande.

 

3
2 comments
  1. Fattar inte varför bilderna ser så somriga ut. Tittar ut på junilandskapet här och ser nordvästanvinden slita i träden och termometern som skvallrar om nånstans runt 4 plusgrader.

    1. Hehehehe, de är tagna förra juni! Men här har vi iallafall 17 grader och sol, Småland is the shit!!! 😀

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like