Sommartorpet

Sommartorpet

Det är sommar hemma på Kvarnskogen nu och i söndags kväll knäppte jag några bilder på allt somrigt och härligt. Att bo här känns liksom som att bo i en sommarstuga – vi har semesterkänsla varenda helg såhär års.

I söndags slog både de första pionerna och den första rosenknoppen ut i blom. Och i helgen blev det blommor på fläderbusken som gränsar till betet, nattviolerna är på gång, jordgubbarna rodnar i landet, våra vita vinbärsbuskar har bär på gång, lavendeln blommar och katterna spatserar runt och njuter av sommar. De gillar att ligga ute och lukta och lyssna om kvällarna. Öronen växlar uppmärksamt läge och de vänder nosarna och sniffar mot något spännande som doftar i sommarvinden.

Det var en varm sommarkväll, för varm för att vara i uterummet. J hängde i mormors gamla solstol i skuggan och jag tassade runt huset barfota. Fastän vi har tusen saker som ska göras, målas och renoveras slappnar vi emellanåt av och bara är i nuet litegrann såhär om sommaren.

 

5
1 comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like