Vykort från norra Öland

Vi drog till Öland, Jimmy och jag. Med både MTB och elcykel i packningen och mellan mina djupa svackor av trötthet har vi varit på några enkla äventyr på en ö som gjort skäl för sitt namn. Solens och vindarnas ö. Jag på elcykel och han på vanlig cykel. Lite fika i en ryggsäck och många små spontana avstickare både på vägar vi inte testat innan och vägar vi känner väl. Motvind, medvind, solbränna och loppisstopp. Norra Öland alltså, så himla fint. Idag stannade vi till lite extra länge i närheten av Jordhamn – ett av våra vackra smultronställen på ön. Här finns inga restauranger, ingen trafik, ingen affär, ingen semesterstress, ja här finns typ ingenting – förutom lugn och vackra vyer och ett stycke kulturhistoria. (Förstås, här finns en stig jag förlorade en QOM på häromveckan – men det får vara till nästa sommar!)

4
  1. Kom just hem från norra Öland, 1 veckas njutning av sol, bad, lugn, fin cykling, underbara vyer…..ja man kan fortsätta i oändlighet ☀️😘

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också