Saker som gör mig glad

Saker som gör mig glad

Vet ni, just nu känner jag mig sådär genuint genomglad och det är en himla blandad kompott saker som får mig att känna mig glad. En grej som gör mig ännu gladare är förstås saker som jag tycker är roligt och listor är roligt och vad passar då bättre än att göra en lista med fem saker som gör mig glad alldeles just nu.

  1. Att cykelfröet snart är här. Jag ser så fram emot att bli förälder, sällan har jag varit så pepp på en utmaning som jag är på mammagrejen. Det ska bli så jäkla kul att vara päron ihop med Jimmy.
  2. När ni kommenterar på bloggen, facebook och instagram. Jag svarar inte alltid även om jag försöker bättra mig på den punkten, men varje gång jag får en notis om en kommentar pirrar det till i magen.
  3. När ni klickar gilla eller kommenterar eller delar ett av mina samarbetsmärkta inlägg. För när ni gör det visar ni ju för dem jag jobbar med att ni läser och finns och det gör att jag kan leverera värde. Särskilt viktigt är det nu när jag inte har en anställning, utan bara bloggen och frilansuppdrag – ert lilla gillaklick för det jag gör är verkligen guld värt.
  4. Att jag har bäddat rent i sängarna idag. Rena lakan hörrni, hur glad blir man inte av att få krypa ned mellan rena lakan, sådana som hängt ute på tork och luktar sommar, pussa sin älskling godnatt, klappa om katten och somna tryggt. Tokigt nöjd med detta.
  5. Cykelsäsongen 2018. Jag vet vad jag ska cykla på för skogshoj och det kommer att bli awesome. Miljoners hjärtögonemoji till Sportson i Jönköping som fortsätter stötta mig med kolfiberpärlor.
  6. (OBS – nu kommer ni tycka att jag är helt tappad på huvudet) Att sommaren inte är så varm. Det har varit den bästa preggosommaren och jag tycker det är ljuvligt när det fläktar svalt genom sovrumsfönstret om natten. Sval luft och svala bad – episkt bra gravidsommar.
  7. Att jag snart kommer att kunna cykla utan tjockmage. Snart kommer jag att kunna ha mina favoritkit igen. Snart kommer jag att behöva anpassa lufttrycket i mina dämpare och däck efter en smidigare och lättare kropp.
  8. Tusen saker till. Allt från att rosenbusken och lavendeln fortfarande blommar till att jag ska hämta min mamma på stationen i morgon när hon kommer hem efter tre veckor i Australien. Och det gör mig glad – jag har tusen små och stora saker att vara glad för.
8
2 comments
  1. Vilken fin bild! Härligt ljus, ljuvlig bakgrund och vackert motiv! Kul att läsa att du är genomglad. Jag förstår framför allt punkt 6, juli 1995 var varm och det var inte kul att vara gravid med tvillingar i 9:de månaden då för min fru. Minnesbilderna av hennes lidande i värmen sitter som inristade på näthinnan.

  2. Jättebra saker att vara glad för!!! Kan skriva under det mesta förutom värmegrejen då, Västerås har levererat hemsk, hemsk hetta i år. Men vaffan. Snart ere höst!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like