Vättern Bike Games i Motala 6-8 oktober

Det här inlägget är ett reklamsamarbete med Vättern Bike Games/Vätternrundan
Vättern Bike Games

Vet ni, det händer spännande saker i Motala till hösten. I oktober är det premiär för Vättern Bike Games, ett arrangemang som jag tippar kan bli en folkfest både för publik och cyklister med tävlingar, uppvisningar, after bike och expo i dagarna tre.

Är man tävlingssugen kan man köra CX fredag sjätte oktober, åtta timmars lagtävling i XCO lördag sjunde oktober och individuell XCO söndag åttonde oktober. Även som saknar tävlingslicens kan köra XCO – alla från 15 år kommer att kunna ställa upp i en motionsklass. Det blir också uppvisning i trial och SM i slopestyle och under helgen kommer Roberto Vacchi och Jocke Olsson att vara expertkommentatorer.

Visst låter det kul? Vill du veta mer redan nu kan du surfa in på Vättern Bike Games och läsa mer, följa uppdateringarna på facebooksidan och snacka med Vättern Bike Games-gänget på expoområdet i Lindvallen under Cykelvasahelgen.

Och du – nästa vecka kommer vi att tävla ut en fristart i åttatimmarstävlingen – passa på att snacka ihop dig med lite lagkompisar på direkten! 

 

9
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också