Vinn fristart och VIP-plats för ditt lag i Vättern Bike Games

Vättern Bike Games vinn startplats

Reklamsamarbete med Vätternrundan & Vättern Bike Games

Har du kört en lagtävling någon gång? Jag har gjort det flera gånger – och det är så himla kul. Det är liksom en sådan där grej man verkligen kommer ihåg efteråt, för även om cykel är en individuell sport så blir det ju någon form av guldkant på att teama ihop med kompisar och kämpa ihop.

Jag tipsade ju om Vättern Bike Games förra veckan och nu är det dags för tävling. Vi tävlar ut en fristart och en VIP-plats i åttatimmarstävlingen som är en del av cykelfesten i oktober när det är dags för Vättern Bike Games i Motala. Vättern Bike Games går av stapeln på Dunteberget i Motala 6-8 oktober och det blir cykelcross, lagtävling på MTB och XCO, det blir SM i slopestyle och det blir tävlingar, expo, uppvisningar och after bike. Och – det tajmar med att det är oktoberfest i Motala, vi snackar folkfest!

Prisbordet ser ut såhär:
-En fri startplatser för dig och ditt lag (2-4 personer) i Vättern Bike Games 8-timmars lagtävling den 7/10  – (Värde 2000 kr)
-En VIP-plats uppskyltad med lagets namn i ”bikers area” – (Värde 500 kr)

Det är enkelt att tävla – snacka ihop dig med lagkompisar och svara på följande i det här blogginläggets kommentarsfält:

1.Vad heter expertkommentatorn, känd från Eurosport, som kommer att hålla i speaker-mikrofonen på Vättern Bike Games?
2. Motivera varför just ert lag ska vinna en fristart och VIP-plats!

 

Tävlingen pågår till söndag 10/9 klockan 20.00. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna meddelas via mejl och via bloggen. 

17
18 comments
 1. Åh!! Klart jag vill tävla.

  1. Roberto Vacchi står vid mikrofonen.
  2. Glada amatörcyklister som älskar mounatinbike. Nu när vi börjar bli lite tuffare vill vi har större mål, så vi kan utvecklas. Mål som är roliga och tuffa. Man ska ha skoj! Och det det hade vart en dröm att få vinna denna start.

  /// Lina

 2. Kul kul kul.

  1. Roberto Vacchi Är kungen av kommentatorer.

  2. En av lagkamaraterna har fått lämna in handduken till årets upplaga av Ceres Challenge så vad vore bättre än att ge honom en chans till revansch på VBG…

  //Roger

 3. 1. Roberto Vacchi
  2. Jag älskar att cykla men är tyvärr inte så snabb så detta vore ju en dröm för mig, en dröm jag aldrig skulle kunna uppnå själv.

 4. Kul med tävling!
  Det är Roberto Vacchi och Jocke Olsson som står för pratandet. Jag vill tävla för att det är det bästa som finns och för att kroppen äntligen vill cykla fort igen 🙂 Tänker att jag får övertala (läs överraska) de snabba IKHP-tjejerna med att tävla lag igen/ Jenny

 5. 1; Roberto Vacchi såklart!
  2; jag och min kompis älskar verkligen mountainbike, och att få köra en sån här cool grej ihop vore ju fruktansvärt jäkla kul! 😁

 6. 1: Robert Vacchi 🙂
  2: Jag och mina teamisar är tjejer som gillar att cykla och vi vill att fler tjejer som gillar att cykla ska våga att ta steget att tävla… och det gör man bäst genom att synas ute på banan 🙂

 7. 1: Roberto Vacchi
  2: Vi är några från Linköping som vill köra lagävlingen i Motala. Det hade varit kul att vinna en startplats då det är ganska dyrt att ställa upp i tävlingen och vi är fyra småbarnsföräldrar med begränsad inkomst som vill tävla!

 8. Wow! Schysst tävling!
  1. Roberto Vacchi
  2. Singletrack sisters race team har en ambition att locka fler tjejer till sporten genom att visa hur kul man kan ha. Ännu roligare är det om man kan utmana herrteamen! 😉 #girlpower #ridelikeagirl

 9. Ååååååh! Läste just om loppet och tyckte det lät så himla kul men som student så är det svårt att få pengarna att räcka till anmälningsavgifter! Svar på fråga 1 är Roberto Vachi! 2. Jag skulle vilja ta med mig min pojkvän som den här sommaren har blivit fullkomligt mtb-tokig så han får testa hur roligt det är att köra lopp! Sen så skulle jag vilja ta med mig min kompis Mia som jag kört ML12h tillsammans med tre år i rad men tyvärr inte i år pga att jobb o flytt har kommit ivägen! Så Vättern Bike Games vore en helgrym ersättare! Det hade helt enkelt varit så fantastiskt kul att få ta med dom och köra loppet och ha en härlig helg tillsammans efter en sommar som har bestått av väldigt mycket jobb och alldeles för lite tid till både vänner o cykling!

 10. Detta första steg är ju en mycket trevlig och inte så jobbig tävling:)
  Fråga 1: Robert Vachi
  Fråga 2: Jag hade gärna bjudit med mig mina tjejcykelkompisar till denna lagtävling. Det är inte så ofta man kan cykla som ett lag utan oftast är det var för sig. Jag tycker mycket om när man kan peppa varandra, göra gemensamma aktiviteter både innan, tävlingsdagen och efter. Att ta en helg i Motala hade varit supertrevligt och då även med denna after bike som arrangeras. Jag är dessutom väldig nyfiken på nya områden, nya stigar osv. Förhoppningsvis leder detta till att vi kan nästkommande år göra detta som en avslutning för året och inspirera andra att hänga med på detta arrangemang med massa cykelaktiviteter. Bor annars nere i Malmö så det är inte så ofta man har vägarna förbi Motala men ett återkommande besök kanske kan bli av 🙂

 11. 1
  Roberto Vacchi
  2
  What a grej att få leka och tävla med sina polare i 8h mot och med andra tävlande och lag.
  Peppa varandra att göra stordåd men garva åt sin egen prestation.
  Vad kan vara bättre än att göra det under samma flagg?

 12. 1. Roberto Vacchi.
  2. Det skulle vara grymt kul att överraska min storasyster och hennes pojkvän som båda har skaffat mtb nyligen. Jag skulle även bjuda med mammas man som bara har kört 1572 challenge förut och tycker mtb är hur kul som helst. Det skulle va superroligt att se deras miner när jag berättar att jag vunnit biljetter och att vi ska tävla i detta roliga 8 timmars lopp. Tänk vilken träningsvärk de skulle få 😉

 13. 1. Roberto Vacchi
  2. För att få tävla med mina kompisar istället för mot de, för att det är så himla roligt att cykla och tävla i MTB, för att få cykla MTB i Motala där jag annars bara cyklat på asfalt och för att få egentid utan barn 😂 (Trött 2-barns mamma behöver adrenalin- och endorfin-kick!)

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like