Vinnare av fristart & VIP-plats i Vättern Bike Games 8-timmars lagtävling

Vättern Bike Games

Reklamsamarbete med Vätternrundan och Vättern Bike Games

Boooom – vi har efter lite överläggning hittat en vinnare av fristarten och VIP-platsen för ett lag i åttatimmarstävlingen på Vättern Bike Games.

Stort GRATTIS till Merve, vi håller tummen för att du får kul med kompisarna och att du blir fulltankad med adrenalin och endorfin som gör dig till en riktigt pigg småbarnsmorsa! Du har mejl alldeles strax. 

Stort tack till alla som varit med och tävlat, önskar förstås jag kunde ge en fristart till varendaste en av er! <3

3
1 comment
  1. Nu har det varit misstänkt lugnt här ett tag. För Elnas skulle så hoppas jag att det betyder att det är dax för fröleverans. Jag har nu hållit mina tummar så länge att att dom är mer blå än vita och jag skulle vilja kunna använda dom till sånt som man använder sina tummar till. Kom igen nu fröet, kasta dej ut i den härliga, underbara dans som kallas livet!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like