ML12H 2017

Mera Lera 12H är ett arrangemang som ligger mig varmt om hjärtat. Det är så enkelt och så kul – antingen kör man solo på en varvbana eller i så kör man i lag med kompisarna – och den som kört flest varv på 12 timmar vinner. Det är glada funktionärer, partytält och cykelhäng och skönt folk och gott prat en hel dag.

I år kunde jag förstås inte köra men IKHPs grymma Fia, Jenny & Marie försvarade guldet från förra året och Jimmy var med och körde i ett herrlag så jag följde med till Linköping och Vidingsjö för att få cykelhänga och cykellängta och träffa folk.

Nästa år, då jäklar ska jag vara med och köra igen. Förresen – Vättern Bike Games var på plats och om man är sugen på att köra den här typen av race tävlar vi ju ut en fristart för ett lag, inklusive vip-plats i deras åttatimmars lagtävling i oktober.

Vidingsjöbanan är rotig och med småländska ögon mätt ganska platt. Här är första kurvan in på härlig stig.

Katja rejsade solo med ett leende och det var väldigt kul att träffa henne, hon är en sådan där fantastisk människa som gett mig många fina råd och mycket pepp genom graviditeten. Så tacksam för det!

Marie fräser fram på stigen. En av alla mina starka förebilder just nu – hon blev mamma för ett år sedan och är stark och snabb nu, det inspirerar mig miljoners mycket och jag tänker att jag också kan vara stark och snabb om ett år. 

En cyklande banchef!

Vätternrundans kit är ju bara huuuur snyggt som helst. Lite extra snygg på Anna Öhrström förstås.

Slang, colaburkar och bananer i väntan på post-rejs-sopsortering.

Jennys maskin till cykel vilar sig i gräset mellan varven. Eagle. Top notch!

Glad Fia på väg ut på varv efter växlingszon.

Jimmy växlar till Sam. 

Ser ni vad Jimmy tänker efter växling? Om inte: “I morgon köper jag Sams hoj, nu vill jag också ha fullgung och 27,5”.

Alicia körde hem segern i damernas soloklass. Grymt bra jobbat!

 

 

2
  1. <3 Härlig berättelse om ett härligt lopp – även om jag framåt kvällen inte längre tyckte att banan var platt … hoppas att du är med igen nästa år! Och stort stort tack för den otroligt gulliga bildkommentaren, blev alldeles tårögd.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också