Premiären, leran, lyckan

Min premiär på nya hojen var inte bara  lättnad och separationsångest, den var också lerig och lycklig. Luften var kylig och härlig och doftade höst och stigarna var greppiga men eftersom en bit av Bauerleden blivit skogsmaskinifierad kom jag hem med en riktigt geggig hoj och glada lerprickar i ansiktet. Och när man är lerig är man lycklig. 

Det var en riktig härlig new bike day, cykeln kändes verkligen bra och det var fantastiskt att inte vara gravid längre. Ser fram emot många grymma pass på den nya stigmumsarmaskinen. Och tävlingar, för nästa säsong kan jag ju rejsa igen. Ni hajar peppen, eller hur? 

13
8 comments
  1. Den är så fin! New bike days, vilka dagar det är. Det där första känslan, den försvinner liksom inte. Jag ska premiära i kväll tror jag. Tänk vilken rolig säsong du har framför dig nästa år!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like